*2015·Geraakte Snaren·MOND

Geraakte Snaren *13*

Hét is onmogelijk …..
zei Trots
Hét is riskant …..
zei Ervaring
Hét is zinloos …..
zei Verstand
Geef hét een kans …..
fluisterde het hart

8x Akkoorden op ~ Chords on “Geraakte Snaren *13*

  1. Ik deed het eigenlijk altijd al voor het merendeel maar sinds een paar jaar heel bewust nog meer en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad, integendeel.
   Kortom…..doen :-)

 1. Ik las net bij Trees: volg je hart…maar vergeet je verstand niet ;-)
  Een fout maken is tot daar aan toe, maar spijt hebben van dingen die je hebt nagelaten is veel erger!
  Liefs xxx

  1. Inderdaad…… er zijn (als ik terugkijk) best dingen die ik anders had kunnen doen, maar toen ik ze deed deed ik ze met de beste bedoelingen. De uitkomst ervan heb je toch nooit in de hand. En tegenwoordig volg ik veel meer mijn hart dan dat ik al deed en dat is wel 1 van de betere beslissingen geweest. Spijt heb ik niet, nergens van. Dingen die ik niet deed… bezie ik nu achteraf ook steeds nog als ‘goed besloten toen’ .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge