12x Akkoorden op ~ 1x Chords on “Geraakte Snaren *10*”

  1. Dank je wel Harrij. Ja op zich wel maar voor bipolairen en andere mensen met een mentale ‘zegening’ is dat minder makkelijk dan het lijkt.

 1. mooi!

  ot; ik heb woordverificatie zelfs uit staan,tis een dingetje van blogger. Word er gek van dat je het zelf niet kunt verwijderen.Zelf zie ik geen reclame als ik een reaktie achterlaat.

  1. Dank je wel.

   Ik heb helaas geen verstand van het beheer van blogger omdat ik dat niet ken. Reclame zie je niet als blogeigenaar, dat kan kloppen dat is bij wordpress ook zo.
   Het valt me inderdaad wel op dat je op een blogger-blog meer moeite moet doen om een reactie geplaatst te krijgen dan bij een wordpress blog maar anderzijds weet ik ook (omdat ik voor weblog werkte) dat dat veelal te maken heeft met het al dan niet zelf hebben van een blog bij die provider en het al dan niet ingelogd zijn tijdens het reageren ergens. Het is geen onoverkomelijke ramp hoor. Alleen die ‘broodjes-afbeelding’ van eerder vanavond was lastig te omzeilen.

  1. Je hè?

   JIj weet dat, ik weet dat, en velen met ons maar helaas ook heel velen die dat nog steeds niet snappen, jammer is dat!

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫