Galgenmaal

Thee-Label-Vraag op Maandag
nr. 20

22 mei 2017

Gestart op 2 januari 2017

Laat jij ook een link naar jouw antwoord achter?

De vraag die ik op het theelabeltje aantrof :
“Wat zou je laatste avondmaal zijn?”

In dit geval ben ik blij dat ik tegenwoordig weer over een zeer ruime eetlust beschik *grinnik*
Voorgerecht:
Mosterdsoep van Abrahams Mosterdmuseum in Eenrum, Carpaccio van Sunsetboulevard te Katwijk en snert van manlief.
Hoofdgerecht:
Pittige spareribs van Paradiso Assen, Honeyoatb-stokbrood met pittige kip van de Subway en hachee van manlief
Nagerecht:
Walnotenijs van de Eisman, Duitse Amarenenkersenijs en gekookte gustardpudding met een zo dik mogelijk vel van manlief met Duitse slagroom.

18x Akkoorden op - Chords on “Galgenmaal

  1. ja hallo
    ik sta , O neen ik zit , midden in het leven
    en je weet dat duurt maar even
    ga ik me toch niet druk maken over een hapje eten

    had al een verzoek uit Bonn
    of we weer wat dagen nieuwe Matjes konden doen

    smakelijk

  2. Nou alleen al jouw voorgerechten zou ik helemaal vol van zitten al zou ik de mosterdsoep toch afslaan. Maar ik heb eigenlijk geen maaltijd “waar je me voor wakker kunt maken” . In ieder geval eet ik het liefst gewoon thuis en Hollandse pot.

    • ;-) Aan mijn maaltijd-tafel ben jij uiteraard van ♥-e welkom maar dat galgenmaal slaan we maar over ,vind je ook niet? We hebben daar nog lang geen tijd voor ;-)

  3. Als jij dat allemaal naar binnen weet te werken, vrees is dat het niet je laatste avondmaal wordt omdat je daarna geen oog dicht doet vanwege de pijn in je buik. Maar misschien is dat wel je bedoeling? Wakker blijven, bedoel ik?

    • Hahaha zo heb ik er niet over nagedacht… maar eh ja…. ik kan weer veel verstouwen tegenwoordig…
      Wakker blijven, hoef ik gen moeite voor te doen, dat ben ik toch wel meestal.

      En ja die lijst van mij bevat dan wel producten die ik niet meer mag eten maar ik dacht: “kan mij bommen, ’t is immers toch mijn laatste maaltijd’?

  4. Mijn laatste avondmaal? Nog nooit over nagedacht, maar daar zit in ieder geval vis bij; schol, of kabeljauw, of zalm (en misschien zelfs wel tonijn), op een bedje van iets lekkers; spinazie, of groene asperges, met een sausje van iets met knoflook en citroen. En als toetje een flinke coupe Italiaans ijs. Zonder slagroom in mijn geval :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge