Marja’s Zwijmelen op Zaterdag

jeans25castposter

Vandaag over 2 weken weet ik hoe de nieuwe show eruit ziet! Dan ben ik namelijk ‘gisterenavond’ naar de 1e try-out geweest in Beverwijk.
Onderstaand nummer heet Relight my fire en qua titel vond ik het heel toepasselijk om als zwijmel te fungeren ook al hoeft mijn ‘fire’ natuurlijk niet ge-relight worden, dat vuurtje brandt al vele jaren en zal nooit doven, denk ik. Al is niets veranderlijker dan de mens en besef ik heus wel dat alles veranderen kan…

De Jeans-versie van Relight my fire die hieronder te bekijken en te beluisteren is stamt uit seizoen 2002-2003 oftewel show 12. De cast toen bestond uit: Eileen Schilder, Annemarie Libbers, Renske Hoeksema, Josine Hartlief, Hein Gerrits, Edwin Gerritsen, Sebastiano Zafarana en Ivar Costenoble.
Edwin en Eileen doen mee aan de Jubileumshow 28 september in het Beatrix te Utrecht. Eileen heeft 11 seizoenen gedaan, Annemarie 2, Renske 2, Josine 3, Hein 1, Edwin 7, Sebastiano 1 en Ivar 4. De band bestond toen uit Jean-Louis Beeren, Martijn Bosma, Olaf Windey, Bram Bosman en Herman Onnen.
Eileen is nog steeds volop bij JEANS betrokken, samen met haar man Bennie, haar ouders Ben & Wil en anderen runnen zij JEANS.

Alweer een tijdje aan het aftellen dus… en wat mij betreft mag het nacht zijn en bij het ontwaken 25 september *glimlach*!

Van harte iedereen een heel fijn, warm, waarde- & liefdevol weekend gewenst én uiteraard veel zwijmelgenoegens!

22 thoughts on ““Fikkie stoken””

 1. Ik begrijp dat je bijna niet kunt wachten. Toch mag de tijd van mij iets langzamer gaan. We hebben nog veel te organiseren i.v.m. de oplevering van mijn vaders flat op 8 oktober.
  Geniet maar van de voorpret.

  1. Klopt helemaal ;-)

   Ook dat snap ik heel goed hoor….. ik wens wel eens dat de tijd zich aanpast op de persoon en diens behoefte maar helaas (of misschien wel gelukkig) is dat niet zo.

   Dát doe ik.. en ik wens jullie veel toi toi toi maar bovenal dat je paps zich heel snel optimaal prettig zal voelen. verhuizingen zijn al geen feestje en zeker niet voor mensen op hoge leeftijd.

  1. Ja hè… en het extra leuk aan dit castlid was dat zijn opa en oma er ook heel vaak waren en ik heel leuke gesprekken met dat stel heb gevoerd. Zij waren zó trots op hun kleinzoon en genoten altijd met volle teugen. Toeval of niet, ik heb vaak naast hen gezeten en hun plezier vergrootte de mijne. Dat zal ik nooit vergeten.

   Dank je wel lieverd, jij ook -x-

 2. Ik dacht: waar ken ik dit nummer van? Maar dat is waarschijnlijk de oorspronkelijke versie van Dan Hartman of de cover van Take That geweest. En niet Michael Jackson, zoals ik nog heel even dacht…
  Wel een onstuimige show, hoor!

  1. Dat moet haast wel ;-)

   Ja dat klopt. Dat is het altijd. Eén van de kenmerken van JEANS.

   Ik benoem het al jaren als volgt:

   Stel je voor, je zit in je eentje op het strand en ziet hoe de zee rustig kabbelend naar voren komt en terug vloeit… en totaal onverwacht is daar die huizenhoge golf die je meesleurt… in het genieten (voor mij dan hè)… Een show bestaat gemiddeld uit 50-70 songs verdeeld over een 8-12-tal blokken
   Ieder seizoen weer totaal nieuw en anders dan het vorige maar altijd weer een feestje.

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫