Schiere Bagger

Fijn!

tulpenvancorry

Gistermiddag reed ik naar Smilde om op bezoek te gaan bij CORRY en Johan.
Nadat zij 6 februari uit het ziekenhuis ontslagen werd had ze een lange weg te gaan om thuis verder te herstellen. Ondanks dat ze er nog lang niet is, is de vooruitgang al behoorlijk groot. Ze loopt zelf weer door het huis zonder behulp van welk hulpmiddel ook. Ze wandelt ook buiten naar de markt bijvoorbeeld, dan met een rollator. Het gaat elke dag een stukje beter met haar. Een prachtig gezicht als ik in mijn gedachten terugdenk aan hoe ze er op een gegeven moment aan toe was, echt een hele vooruitgang bij toen vergeleken! Inmiddels logt ze ook weer zelf en is ze ook al een paar dagen met Johan eropuit geweest, in een heerlijk hotel in Twente alwaar ze ook familiebezoekjes heeft afgelegd, hier heeft ze enorm van genoten ook al kwam ze dan heel erg moe thuis.

Met een bos tulpen in de hand verliet ik haar weer na een gezellige middag en eenmaal thuis zette ik ze op de vaas; prachtig!
Fijne paasdagen gewenst aan jullie allen!

14 gedachten over “Fijn!

  1. Fleurige bloemen doen een mens altijd goed! Fijn dat Corry al zo ver is dat ze letterlijk en figuurlijk overeind krabbelt.
    Lief dat je geweest ben. Jij ook fijne paashazen ;-)
    Liefs Kakel

  2. Graag gedaan! En ’t was reuze gezellig. Ik kan alleen niet garanderen, dat ik een volgende keer weer van dat twentse lekkers bij de koffie heb. Zou ik eerst weer een paar dagen naar Hellendoorn ofzo moeten…..
    Fijne Paasdagen!

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫