Dat Schoondochter-in-spé en ik enkele hobby’s delen is iets waar we beiden altijd veel plezier aan beleven. We gaan vaak samen op pad met onze camera’s en zijn gek op dierentuinen. Ook doen we met enige regelmaat foto-cursussen en -workshops. Volgende week om deze tijd zitten we in de auto en zijn we al een eind op weg zuidwaarts om een paar dagen Antwerpen onveilig te gaan maken, én aan dat we daar zin in hebben hoeven jullie niet te twijfelen ;-)

foto-raadsel-van-DaphneOok het blogvirus heeft haar aangestoken en al een tijdje heeft ze een eigen blog. Ze heeft er een tijdje niets mee gedaan maar sinds enkele weken is ze er weer veel mee bezig. Foto-uitdagingen vindt ze het leukst en de laatste weken liep ze veel rond met gedachten over het starten van een eigen foto-uitdaging. Vele ideeën kwamen boven drijven en enkele dagen geleden had ze iets bedacht dat haar erg leuk lijkt. Het is niet een blog-uitdaging waarbij je zelf een foto moet maken en plaatsen maar het heeft wel met fotografie te maken.

Nou krijgt zij nog niet zoveel bezoekers dus vandaar dat ik haar foto-uitdaging, die morgen van start gaat, hier even wil promoten. Als je op het logo hierboven klikt kom je bij het bericht op Daphne’s blog waarin zij uitlegt wat de bedoeling is. Ik vind het zelf een leuke uitdaging dus ik ga zeker mee doen en wie weet kom ik jou daar dan ook wel weer tegen.

Daphne: Veel succes meiske en natuurlijk veel plezier! -x-♥

10x Akkoorden op ~ 1x Chords on “FF Promoten”

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫