FF Promoten

Dat Schoondochter-in-spé en ik enkele hobby’s delen is iets waar we beiden altijd veel plezier aan beleven. We gaan vaak samen op pad met onze camera’s en zijn gek op dierentuinen. Ook doen we met enige regelmaat foto-cursussen en -workshops. Volgende week om deze tijd zitten we in de auto en zijn we al een eind op weg zuidwaarts om een paar dagen Antwerpen onveilig te gaan maken, én aan dat we daar zin in hebben hoeven jullie niet te twijfelen ;-)

foto-raadsel-van-DaphneOok het blogvirus heeft haar aangestoken en al een tijdje heeft ze een eigen blog. Ze heeft er een tijdje niets mee gedaan maar sinds enkele weken is ze er weer veel mee bezig. Foto-uitdagingen vindt ze het leukst en de laatste weken liep ze veel rond met gedachten over het starten van een eigen foto-uitdaging. Vele ideeën kwamen boven drijven en enkele dagen geleden had ze iets bedacht dat haar erg leuk lijkt. Het is niet een blog-uitdaging waarbij je zelf een foto moet maken en plaatsen maar het heeft wel met fotografie te maken.

Nou krijgt zij nog niet zoveel bezoekers dus vandaar dat ik haar foto-uitdaging, die morgen van start gaat, hier even wil promoten. Als je op het logo hierboven klikt kom je bij het bericht op Daphne’s blog waarin zij uitlegt wat de bedoeling is. Ik vind het zelf een leuke uitdaging dus ik ga zeker mee doen en wie weet kom ik jou daar dan ook wel weer tegen.

Daphne: Veel succes meiske en natuurlijk veel plezier! -x-♥

10x Akkoorden op ~ Chords on FF Promoten

 • rietepietz  schreef ~ wrote:

  Even kijken ga ik wel doen maar verder….. je kent me, ik ben niet van de uitdagingen;-)

  • Melody  schreef ~ wrote:

   ;-) Ja dat weet ik van jou. Ik vind het juist daarom elke zondag een enorme eer dat je wel de moeite neemt om limericks te schrijven!

 • ~DaphneChaltal~  schreef ~ wrote:

  Dankjewel voor het promoten op je blog. Ik ga goed mijn best doen om er een mooie uitdaging van te maken. -xxx-

  • Melody  schreef ~ wrote:

   ;-) Graag gedaan natuurlijk, komt vast wel goed -x-♥

 • Kakel  schreef ~ wrote:

  Ik heb meteen even een kijkje genomen. Ik ben benieuwd welk raadsel ze morgen voor ons in petto heeft!
  Liefs en een knuffel

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Dat is lief van je, ja ik ook, ga zo kijken….

   Knuffel -x-♥

 • Minoesjka  schreef ~ wrote:

  Had al een voor aankondiging gelezen :-) Leuk hoor.

Ik 'beluister' graag jouw 'muziek' ~ I'd love to 'listen' to your 'music'

CommentLuv badge

~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ Xieje graag terug! ~ Love to see you again! All rights reserved by Melody Music 2003-2018 ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~