(klik op foto voor origineel formaat)

 

Hè Hè, eindelijk was het dan zover. Het was 26 mei na het wakker worden ;-)
Vandaag gingen we dus naar Dierenpark Emmen om de 4e adoptie-actie af te ronden. Inmiddels is het even na achten en zijn de contracten met een kado naar iedereen die er vandaag niet bij was op de post. Op die van Corry na dan want die overhandig ik haar morgen persoonlijk als ik bij haar op bezoek ga.

Daphne en ik waren keurig op tijd op het station in Emmen om daar Truus en Fréderique op te halen en in de auto mee te nemen naar een parkeerplaats vanaf waar we nog een paar minuten liepen om bij de ingang van de dierentuin te komen. Daar stond Saskia-Reismeermin al op ons te wachten. Nadat ik mijn contactpersoon had laten weten dat wij gearriveerd waren kwam hij ons halen en nam hij ons mee het park in, op weg naar koffie/thee met wat lekkers. Hij vertelde enthousiast over de vorderingen en plannen van het nieuwe park dat in 2016 open gaat. Na enige tijd nam hij hartelijk afscheid van ons en wij gingen het park in. Het was prachtig weer, de zon scheen volop, met af en toe een fris windje er tussendoor. Tegen 2-en zaten we op het terras bij de ingang om daar Trui & Ton op te wachten die zich enkele minuten later bij ons voegden. We begonnen met de begroeting van elkaar onder het genot van koffie/thee en gingen daarna een ander deel van het park bekijken. Natuurlijk eerst linea reactie het olifantenverblijf want we waren allemaal nieuwsgierig naar het jonge kalfje dat vandaag 10 dagen ‘oud’ was. Radza junior dus!

De middag vloog ook voorbij, net als de ochtend, en om even na vijven stapten we Grandcafe Markant binnen. Eerst wilden we op het terras plaatsnemen maar de lucht werd erg dreigend dus besloten we binnen te gaan zitten. En dat was maar goed ook want we hadden nauwelijks ons bord met eten onder onze neuzen of het begon te plenzen!!! Rond half zeven namen we afscheid van elkaar en ging iedereen zijn eigen weg, op weg terug naar huis. Daphne en ik namen Truus en Fréderique weer mee en leverden hen enkele minuten later bij het station af. Rond kwart over zeven stapten wij het huis weer binnen. Als eerste heb ik natuurlijk de enveloppen voorzien van de nodige adressen en heeft Joop ze voor mij naar de postbus gebracht. De lichting is natuurlijk al geweest dus jullie zullen tot woensdag/donderdag moeten wachten om het te ontvangen.

Het was een heerlijk dag en ik heb volop genoten, en voor zover ik daarover kan en mag oordelen, was ik niet de enige ;-) Mochten de andere aanwezigen over vandaag een log schrijven dan zal ik de links hier bij gaan plaatsen.

Foto’s van Daphne staan HIER.

Verslag MET FOTO’S van Fréderique

Hartelijk bedankt iedereen!