Marja

E.I.N.D.E.L.i.J.K.!!!
De, voor mij, allerallermooiste song uit Jeans-24-Tropical Heat, de huidige show die vanaf vandaag nog 18 keer opgevoerd gaat worden, daarvan 3 met mij erbij, voor het definitief over, uit en alweer voorbij is *snik*. Zonder beelden van de show maar wel het lied zoals het daar uitgevoerd wordt met foto’s van Gaia. Elke keer weet ze me tot tranen toe te roeren nadat ze eerst een megabrok in mijn keel zet zodra ze uit de coulissen naar voren komt. Ik weet exact op welke minuut en seconde in de show zij voor dit lied op moet en de spanning in mij bouwt zich enkele minuten van te voren al in mij op. Waarom? Niet echt te verklaren…’gewoon’ de diepte die ze in dit lied in mij weet te raken.

Kortom : Ik ben helemaal blij dat ik deze versie vond!!

18x Akkoorden op ~ 1x Chords on “Eindelijk Gaia !!!”

  1. Ja vind ik ook….. het is en blijft jammer dat ik nog niet een filmpje heb kunnen vinden uit de show….want ja Gaia zingt het mooi maar de hele setting waarin dit lied gezongen wordt….alle andere cast- & bandleden staan dicht om haar heen en leveren ieders hun eigen bijdrage in dit lied…. dat totale plaatje kan ik dus niet laten zien.

   Bij het totale plaatje zou voor iemand die het niet kent… mijn emotie ook beter te begrijpen zijn ;-) Nu kan ik het ‘slechts’ tekstueel overbrengen.

  1. En dat zonder te zien hoe het op toneel uitgevoerd wordt…. wow Cellie dan vindt ik jouw reactie helemaal geweldig!

   Dank je wel, fijn weekend.

  1. Verliefd…. haha ja misschien wel…. hoe bijzonder is dat op mijn leeftijd? Ik gun jou in ieder geval wat ik sinds bijna een week voel.

   Dank je wel lieverd. -x-♥

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫