ravi

We zaten al geruime tijd op dit nieuws te wachten, weliswaar in de hoop dat het een meisje zou zijn maar vanochtend was het dan eindelijk zover. Olifant Ma Ya Yee is bevallen van een kerngezonde zoon. Wat de naam wordt is nog eventjes afwachten maar zodra dat bekend is zal ik dat uiteraard melden, evenals foto’s van eigen hand plaatsen want zodra het kan zal ik natuurlijk op ‘kraambezoek’ gaan. Op de website van Dierenpark Emmen schreef men het volgende:
In Dierenpark Emmen heeft olifant Ma Yay Yee zondagochtend vroeg op het buitenplein bij de stal een gezond jong ter wereld gebracht. Het olifantje is de laatste nakomeling van Radza. Alles gaat goed met de kleine. Hij drinkt bij zijn moeder en wijkt niet van haar zij. Ook beide tantes zijn steeds in de buurt. Radza junior komt af en toe even kijken in het gedrang rond het pas geboren olifantje. Eindelijk heeft hij een leeftijdgenootje om mee te spelen.

12x Akkoorden op ~ 1x Chords on “Een jongetje!”

  1. Ja gaaf he, ik wordt er heel erg blij van.
   Zoals al afgesproken was, ga ik met Corry en Daphne, omdat Corry niet aanwezig kon zijn bij de afronding van de dierentuin-adoptie-actie in mei.

   Dank je wel

    1. Ik had haar toen beloofd dat zodra deze baby geboren zou zijn ik haar zou ophalen en ermee naar toer zou nemen, heb haar vanochtend dus gelijk gebeld en een afspraak met haar gemaakt, we gaan dinsdagmiddag,

  1. haha ja… hoog aaibaarheidsgehalte al zou ik je toch willen adviseren er ver van vandaan te blijven als moeders in de buurt is ;-)

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫