Toen afgelopen donderdagnacht/vrijdagochtend in alle vroegte mijn log uit de lucht bleek kon ik niet bevroeden dat het ruim 3 dagen zou duren voor ik weer in kon loggen…

Ik heb in de loop van de zaterdag een gratis log aangemaakt bij WordPress: en daarop mijn Zwijmelen op Zaterdag en mijn Zing-Zo en mijn Sunday Photo geplaatst.

Ik hou die log aan als reserve en op dit moment weet ik nog niet of ik bij MijnDomein blijf of mijn bestanden bij een andere provider ga onderbrengen. Wat ik wel zeker weet, na een kleine 2 dagen ‘gratis’ loggen is dat ik niet in die vorm wil blijven loggen want het is me veel te beperkt. Ik freubel te graag met layouts en het aanpassen van zaken naar mijn zin, dat is wel duidelijk geworden.

Al hoe blij ik ook ben met het ‘weer in de lucht zijn’… mijn tevredenheidsgehalte over MijnDomein is naar een behoorlijk laag niveau gezakt. Hoe dan ook…. de komende tijd zal ik wel tot een beslissing komen en zodra dat het geval is, laat ik dat uiteraard weten!

Wie van jullie kan mij adviseren? Ik lees het graag!!