Bloggen

Dubbel Happy !

Valentijnsdag…. wij zijn (mede als Groningers) te nuchter voor de festiviteiten die in sommige landen omtrent deze dag georganiseerd worden en daarbij al (in mei) 39 jaar samen… elkaar cadeautjes geven doen we al jaren niet meer. Niet omdat we elkaar dat niet gunnen maar omdat we het onnodig vinden de detailhandel te spekken op door de commercie aangegeven data.

Happy
Toch…was Valentijnsdag 2016 wel een heel bijzondere dag voor ons. Met een Happy-lading, wat zeg ik, een? Nee twee!
Allereerst maakten we kennis met een leuk en jong gezin uit Voorschoten dat op bezoek kwam om te kijken of zij ons een geschikt oppasadres voor hun 11 maanden ‘oude’ hondendame met de naam Happy, vonden. Het werd na binnenkomst een dolle boel want onze heren, Noah en Brego maar ook onze gastheer Mac, alledrie toch al wel op redelijk gezegende leeftijd, waren als jonge honden met elkaar aan het dollen. Nou is onze woonkamer niet zo heel groot maar met 4 dolle honden is het dan al snel een dolle boel. Al hoe graag ik ook met de camera bezig ben om dat soort activiteiten vast te leggen, vandaag kon ik die drang onderdrukken want dat vond ik niet gepast. Een foto dus die ik jatte van Facebook. Andere foto’s zullen vast en zeker wel volgen zodra deze dame bij ons logeert. De eigenaren en wij hebben dezelfde gedachten over hoe iets ‘moet’ en vooral niet ‘moet’ en ook tussen de 4-voeters onderling klikte het gelijk. Onze, ja best wel heel erg, arrogante dame Precious liet zich zelfs door deze jonge speelse dame besnuffelen, totaal gelaten, onder het mom van; oke, weer een nieuwe gast, het zal mij worst zijn *glimlach*.
Na een paar gezellig uurtjes vertrok het gezin weer huiswaarts en zullen we elkaar weer zien als zij Happy komen brengen alvorens zij hun vakantie beginnen in een ver-weggistan-land.

weblogliefdeduo

Trees & Hartelijke Hot Hulk (=Jan)   Het 2e Happy-nieuws zou een bom in weblogland zijn waarover ik al was ingelicht.  De boem waarop ik wachtte werd niet tot in detail nader benoemd maar dat hoefde ook niet, ik wachtte al een tijdje op die ‘explose’  want heej, ik kan tellen he? 1 en  1 is nog altijd 3… Ze hadden besloten valentijnsdag 2016 als de -bom-ontplof-dag te kiezen en ja een betere dag is er niet toch?!
2 mensen die ik inmiddels al vele jaren, en niet alleen via weblogland, maar ook persoonlijk dankzij hun aanwezigheid op meerdere weblogmeetings die ik in het verleden organiseerde… hebben hun harten weer opengezet nadat ze beiden op zijn zachtst gezegd behoorlijk afgebrand hun relatie naar de haaien zagen gaan.
Dat Liefde altijd weer overwint en zij elkaar gevonden hebben vind ik natuurlijk prachtig, ik gun iedereen die Liefde maar die 2 dubbel en dwars en feliciteer hen dan ook beiden vanuit de grond van mijn hart met dit geluk.
Ik wens hen van harte toe dat ze er nog tot in lengte van jaren van mogen genieten.

16 gedachten over “Dubbel Happy !

  1. Grinnik…. jullie kwamen er al veel jaren vaak op voor maar zelden in 1 ademtocht ;-)

   Heerlijk toch, geniet ervan, koester de kwetsbaarheid en genees samen de littekens die jullie beiden dragen. Dat kunnen jullie, daar heb ik het volste vertrouwen in.

 1. Ergens voelde je dus al iets aankomen? Dankjewel voor dit leuke berichtje. Het is een wonder, zo bijzonder en zo is het ook echt. We vullen elkaar aan en genieten heel erg samen. Wat Liefde met een mens kan doen hè. Voel me sterk en vrolijk en zo gelukkig en Jan ook!
  Dikke knuffel en veel liefs

  1. Ja en nee, ik wist het al een tijdje… en mijn gevoel vertelt me de rest wel, en zoals je weet, zit mijn gevoel er maar hoogstzelden naast.

   Wonder of niet… jullie verdienen het gewoon!

   ;-) ik zal de vraagtekens weghalen hoor

   xxx

  1. Dat kan je wel stellen. Ik snap hen evengoed wel, nou hoef ik nooit oppas voor mijn dieren te hebben maar indien wel dan zou ik ook zonder problemen ergens naar toe rijden ipv ze in een kennel of wat ook te stoppen.

   ja zeker ;-)

  1. Ja dat klopt helemaal…. mijn gezondheid (fysiek) laat echt te wensen over… 20 kg gewichtsverlies komt niet zo maar….
   en tja dat heeft ook mentaal zijn weerslag… morgen naar de huisarts… best spannend …

   Ja geweldig he? En lekker dartel ook nog, logisch natuurlijk gezien haar leeftijd… maar wel heel lief en knuffelbaar.

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫