DijL ~ VL ~ 17 – 19 sept

4
Zondag 18 september jahaaaa jippieeeeeeeeee weer eens geslapen…. en dat maar liefst 6 uur aan één stuk, joepiedepoepie!

Hele dag verder in prima stemming want met uitje voor de boeg met mijn maandagmeneer ’s avonds  voor zijn 91e verjaardag as. donderdag, is het feest. Genieten dus, de hele dag.

En het uitje? Dat was Feest! Genieten met de GROTE G in HOOFDLETTERS!

Zaterdag 17 september Eén en ander van plan maar een brak lijf gooide roet in het eten, het werd een dagje bankhangen afgewisseld met knuffelsessies op kamer 100.
Vrijdag 16 september Met een fitte geest maar een moe lijf doe je niet zoveel, gelukkig is er afleiding genoeg in de dvd-kast.
Donderdag 15 september De cursusboeken nog maar eens weer in de handen genomen, alle notities vanaf het begin doorgelezen, wel degelijk groei en verschil constateren, hoe fijn is dat?! Niet dat ik motivatie om door te gaan nodig heb maar dit is het wel.
Woensdag 14 september Weer niet slapen, wel zien hoe mooi de wereld ’s nachts is… overdag weer de bron van wilskracht aanboren, gelukkig is dat al een automatische, mag ook wel na ruim 25 jaar.
Dinsdag 13 september Op zich goede dag, zelfs de therapiesessie in de middag voelde goed, zowel op voorhand als tijdens als na.
Het enige waar ik nog steeds niet echt blij-er van word is het niet of nauwelijks slapen dus wilskracht staat nog steeds onder druk…
Maandag 12 september Lekker puhhh (voor-)-pret ten top in de ochtend.
’s Middags bezig met opdrachten uit cursusboek 2, dat lukte niet dus liet ik het voor wat het was, ging prima, accepteren leer ik dus al aardig.
’s Avonds weer een spannende avond in vooruitzicht. De avond zelf verliep mooier dan vooraf ingeschat. Het is een zeer waardevol gevoel, dat zoveel mensen worstelen met hetzelfde als waarmee ik strijd. Al hoe triest dat ook is, is het tegelijkertijd ook bemoedigend en motiverend mooi.

Nav van mijn ‘diefstal’ bij Viviane.  (Zie ook: Vorige be

4x Akkoorden op ~ Chords on DijL ~ VL ~ 17 – 19 sept

Ik 'beluister' graag jouw 'muziek' ~ I'dd love to 'listen' to your 'music'

CommentLuv badge

Xieje graag terug! ~ Love to see you again! All rights reserved by Melody Music 2003-2017