♪ H o r e n ♪·2017---·Zwijmelen

Diederick

Marja‘s

Zwijmelen op Zaterdag

247

Gestart op 17 november 2012

Vandaag duikt Diederick de grachten van Amsterdam in om 2000 meter te gaan zwemmen voor City Swim voor de Stg. ALS, zoals ik HIER ook al beschreef en waarvoor ik uiteraard geld heb overgemaakt om hem te sponsoren.
Helaas (voor mij dan) verliet hij Jeans op zeker moment om zijn muzikale vleugels elders verder te spreiden, onder andere in de musical over Dorus en in Purper, de laatste gaat in reprise (joepieeeeeeeee) en ik tel alweer de dagen af naar 7 oktober wanneer ik in het gezelschap van 3 anderen naar Amersfoort zal gaan om in Theater De Flint dan weer volop met kippenvel van Diederick te gaan genieten nadat we eerst heerlijk hebben gesmuld in een heel fijn restaurant dat bij het theater om de hoek te vinden is. Nog 35 nachtjes dus… ik kijk er enorm naar uit!! Maar eerst moet hij nog zwemmen en daarbij wens ik hem toi toi toi en ik wens jullie veel luisterplezier en natuurlijk een ♥-verwarmend weekend!!

22x Akkoorden op ~ Chords on “Diederick

  1. Ja klopt… er is inderdaad een verschil… ik vind beide versies mooi, Diederick op 1 maar dat zal mede veroorzaakt worden door mijn emotionele belevingswereld rondom hem denk ik.
   Melody componeerde ~ composed VersieringMy Profile

  1. Ja klopt… vind ik ook hoor.

   Nou en of ik zou ’t ook niet doen…. jaren terug in de Waal gedoken bij Kessel-Loo in een actie voor het goede doel bij de Nieuwjaarsduik wat ik moest bekopen emt een dubbele longontsteking dus nee ik ga never nooit niet in de herhaling.

   xxx
   Melody componeerde ~ composed VersieringMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge