Zwijmelen

Zwijmelen op Zaterdag 253

Marja‘s

Zwijmelen op Zaterdag

249

Gestart op 17 november 2012

 

Afgelopen dinsdag hoorde ik van het overlijden op 74-jarige leeftijd van Blue Diamonds’ Riem de Wolff. Daar schrok ik wel even van, zo jong nog. Al was ik nooit echt fan te noemen toch heb ik wel enkele melodieën van hen in mijn hoofd zitten. In 1e instantie dacht ik: “Nee, ik plaats niet het nummer dat iedereen kent…” echter, een andere herinnering drong zich acuut aan me op. Ik wist me namelijk te herinneren dat hij een paar jaar geleden, mei 2012 om precies te zijn, dat nummer in een bomvol Carré had gezongen, samen met een idool van mij… en dat die versie enorm verrassend was en mij een glimlach van oor tot oor bezorgde toen ik het voor het eerst hoorde en zag… Kortom, ik keerde op de schreden van mijn 1e gedachte terug en plaats dus wel dát nummer dat iedereen van The Blue Diamonds kent maar wellicht niet in de versie die ik jullie hieronder wil laten zien… Hopelijk verschaft het jullie net zoveel plezier als dat het mij doet…

RIP Riem De Wolff

 

20 gedachten over “Zwijmelen op Zaterdag 253

   1. Jan Rot is inderdaad, vind ik ook, een heel talentvolle man. Maar geen middenmaat artiest. Wat leuk dat je dit stukje hebt gevonden samen met Riem de Wolff.

    Las vandaag het interview met Renate Dorrestein (63) die weet dat ze kanker heeft wat ongeneesbaar is. Haar werd ook voorgelegd dat dit toch wel erg vroeg is. Ze gaf een erg mooi antwoord.
    cellie citroen componeerde ~ composed Regenboog zwijmelMy Profile

    1. Wij zijn het helemaal eens hierover, wat fijn te merken dat ik niet de enige ben die hem als dusdanig ervaart!

     Aha oké, ik ken haar van naam maar dat is het dan ook. Ik ken dat interview niet, zal het eens opzoeken.
     Melody componeerde ~ composed Taxi-FeestjeMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge