Di-Ma

Di-Wo naar Di-Ma

Di-Wo Gedichten op woensdag / 20 december 2017 – 1 januari 2018

Lees bijdrages van:
Minoesjka & Ria 

***Ooit startte ik de Di-Di, gedichten op dinsdag, nog bij Weblog.nl, al weet ik de datum niet meer. Per 2 juli 2016 veranderde ik van dag, dinsdag werd woensdag, dus ook de naam wijzigde van Di-Di in Di-Wo. Per de eerstvolgende keer wijzig ik het weer, vanaf Nieuwjaarsdag dus, wordt het maandag en wijzigt de naam in Di-Ma.***

En alweer is een jaar bijna voorbij,
Iedere keer weer een duik in het onbekende.

Soms zat ik vast, soms voelde ik me vrij,
raakte ik ontroerd door hoe dit jaar mij verwende.

Een jaar, uniek voor ieder, ook voor mij.
Hoe het ene kwam en het ander zich afwende.

Dan weer in rust, dan weer met veel stampei,
soms was het alsof ik achter mezelf aanrende.

Vallend en opstaand, een klauterpartij,
waardoor ik uiteindelijk toegaf of ontkende.

Het volgende jaar staat klaar in de rij,
Iedere keer weer een duik in het onbekende.

16 gedachten over “Di-Wo naar Di-Ma

 1. Echt een juweel van een foto. Een ijsbeer die en duik neemt, zie je niet zo vaak. Je tekst maakt het weer áf. Het is maar goed dat we niet weten wat het nieuwe jaar brengt… Laten we dit jaar in ieder geval wel hoopvol afsluiten!
  Liefs ♥

  1. Dank je wel schat.

   In Emmen is dat niet bijzonder, daar doen ze het allevier met veel plezier en dus ook vaak.

   Gelukkig niet zeg, heldervoelend zijn vind ik al een vloek.

   Daar ga ik mijn best voor doen, al was het alleen al voor jou.

   xxx♥♥♥

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫