Dag lieve lieve Edwin

30

Een berichtje dat ik al geruime tijd verwachtte… waarvan ik de afgelopen dagen enorme buikpijn had… kwam zopas…
17 juni 1963 – 21 september 2016 – 53 jaar…. nog net zo jong als ik…

ed1

ed2

Edwin Gerritsen, sinds 1997 mijn nr.1. mannelijke Jeans-castlid, is afgelopen woensdag overleden tgv kanker, die in 2008 bij hem ontdekt werd. Het vorig seizoen van Jeans, het jubileum-seizoen, mocht hij 7 voorstellingen buiten de jubileummvoorstelling om, mee draaien. Al verliet jij jeans dan in seizoen 12, we hielden contact en dat was altijd zo ontzettend fijn! Het was me een grote eer jou te mogen hebben gekend.

Morgen een vrije dag in mijn agenda, nu dus niet meer. Morgenmiddag om 14.00 uur is zijn afscheidsdienst in Amsterdam en uiteraard ga ik daar heen, geen 1000 paarden die mij tegen kunnen houden.

ed

Terwijl de tranen stromen voel ik dankbaarheid voor hem dat verder lijden voorkomen is. Heb ik enorme bewondering voor zijn dapper besluit. Blijf ik hem bovenal dankbaar voor wat hij mij gegeven heeft. Mijn online naam als eerste maar daarnaast talrijke herinneringen die alleen maar getuigen van liefde voor de muziek en liefde voor het leven en die mensen die hij in zijn hart sloot, ik ben er trots op daar eentje van te hebben mogen zijn.

Lieve lieve Ed, de rust is je zó gegund al had ik natuurlijk veel liever gezien dat je nog veel meer jaren in blakende gezondheid aan je korte leven had mogen toevoegen. Zo mag het echter niet zijn en is de tijd van afscheid nemen gekomen. Morgen ‘zien’ we elkaar en daarboven wordt je vast vol liefde onthaald door onze grote knuffelbeer Karel… drinken jullie maar samen dat sapje met prik of wellicht toch die chocomel?
De muziek, jouw muziek, stopt niet, hier beneden niet en daarboven bij jullie ook niet!

30x Akkoorden op ~ Chords on Dag lieve lieve Edwin

 • Elisabeth  schreef ~ wrote:

  Wat een verdrietig nieuws is dit .Ik wens je morgen heel veel sterkte en kracht bij het afscheid .
  Een dikke troostknuffel van mij ,Elisabeth
  Elisabeth componeerde ~ composed MaandagMy Profile

 • esther  schreef ~ wrote:

  heel veel sterkte morgen. hij was/blijft een kanjer
  xxx liefs esther

 • Frederique  schreef ~ wrote:

  Heel veel sterkte morgen. Een dikke knuffel, ik denk aan je.

  Liefs Frederique
  Frederique componeerde ~ composed SchrikkenMy Profile

 • Peter  schreef ~ wrote:

  FF geen like maar wel haaaaaaaaaail veul sterkte!

 • Trees  schreef ~ wrote:

  Sterkte morgen… altijd erg een maatje te verliezen!
  XXX
  Trees componeerde ~ composed Aunty Acid – “AAP” – Week 42My Profile

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Dank je wel. Jah inderdaad….. maar ja ik probeer me maar op te trekken aan het feit dat zijn koek op was en hij niet meer kon… de rust is hem dus zo gegund na bijna 20 jaar…

   xxx
   Melody componeerde ~ composed Dag lieve lieve EdwinMy Profile

 • Marja  schreef ~ wrote:

  Prachtige beelden en teksten. Heel veel sterkte met dit gemis.
  Marja componeerde ~ composed De rijkspolitieMy Profile

 • minoesjka2  schreef ~ wrote:

  Och, meiske ……………. gecondoleerd………….
  Wat schrijf jij vol liefde over Edwin, en wat zal het morgen, maar ook de eerste Jeans-voorstelling moeilijk voor je zijn.
  Heel veel sterkte en een goed afscheid.
  minoesjka2 componeerde ~ composed Wat zijn wij rijk!!!My Profile

 • Ferrara  schreef ~ wrote:

  Sterkte morgen.
  Neem je iemand mee? Dat hele stuk in je eentje in de auto, vooral terug, lijkt me niet prettig.
  Vertrek vooral op tijd, beter een uur te vroeg in Amsterdam dan in de stress in een file hangen.

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Dank je wel.

   Ja Anita gaat mee, zij kent Edwin ook al jaren een bovendien laat ze me zoiets van ze never nooit niet alleen moeten doorstaan.

   Ja hoor doen we zeker!!

   Dank je wel voor je lieve zorg. Waardeer ik .
   Melody componeerde ~ composed Apatisch-Energiek – 27 septMy Profile

 • cornma  schreef ~ wrote:

  Ach jeetje, meis, wat een schrik. Ik weet hoeveel hij voor je betekende, ik wens je dan ook heel veel sterkte vanmiddag. Ik denk aan je.
  cornma componeerde ~ composed SIMPELMy Profile

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Jah…. enorm.
   Die middag was afschuwelijk, vertel ik niet hier uiteraard, ben net thuis en helemaal versleten.

   Dank je wel lief van je.
   Melody componeerde ~ composed 19L – 27 septMy Profile

 • Rietepietz  schreef ~ wrote:

  Heel veel sterkte, wat verdrietig jong maar wat een mooi afscheid neemt hij van iedereen, wat sterk!
  Rietepietz componeerde ~ composed gezeik…..My Profile

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Dank je wel.

   Ja enorm… ja klopt “typisch Edje” zelfs zijn ‘lievelingskoeken waren erbij vanmiddag, ontroerend mooi detail
   Melody componeerde ~ composed 19L – 27 septMy Profile

   • Irma van Gool  schreef ~ wrote:

    Ja typisch Edje…..pepernoten en banketstaaf. Ik heb Ed bijna 30 jaar mogen leren kennen maar had er zo graag nog 30 jaar bij willen hebben.

    • Melody  schreef ~ wrote:

     Hallo Irma.

     Dank je wel voor je bezoek en je reactie.

     Ik snap je natuurlijk helemaal…. hij stal ook mijn ♥ gelijk die 1e avond in 1997. Het was een uniek en prachtig mens die ik nooit zal vergeten. Nog meer jaren erbij had ik inderdaad ook heel graag willen hebben maar zo mocht het helaas niet zijn, we ‘moeten’ het doen met onze herinneringen en het mooie daaraan is dat niemand ons die kan afpakken.

 • Liesbeth  schreef ~ wrote:

  ik denk aan je lieve schat
  xxx
  Liesbeth componeerde ~ composed Dinsdag en een halfMy Profile

 • Kakel  schreef ~ wrote:

  Lieve Mel,
  Gecondoleerd met dit enorme verlies. Wat heeft hij een prachtige tekst voor op zijn eigen rouwkaart geschreven. Echt een lefmens. En ook nog eentje met een groot hart. Weet je, ik denk dat ze hem boven harder nodig hebben (-:
  Heel veel sterkte. Het zal vandaag zwaar geweest zijn voor je…
  Een dikke digitale knuffel ♥
  Kakel componeerde ~ composed CijfersMy Profile

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Dank je wel.

   ja zonder meer.
   Dat denk ik dus ook….. en ik ‘zie’ hem daar al zitten met oa Karel, wedden dat die 2 lol hebben?!

   Ja enorm…. dank je wel knuffel terug xx
   Melody componeerde ~ composed 30 dagen ~ 9 – 28 septMy Profile

 • Nathalie  schreef ~ wrote:

  Wat een mooi en warm verhaal Melody. Een mooi afscheid (in welke zin het mooi kan zijn) heeft hij in zijn rouwkaart geschreven. Je zegt het zelf al, de muziek zal altijd verder spelen. Fysiek is hij niet meer aanwezig, maar wel in je hart en in je vele herinneringen. Ik wens je sterkte en kracht.
  Dikke knuffel!

Ik 'beluister' graag jouw 'muziek' ~ I'dd love to 'listen' to your 'music'

CommentLuv badge

Xieje graag terug! ~ Love to see you again! All rights reserved by Melody Music 2003-2017