Thursday Challenge

Bomen

Thursday Challenge TREES (alle soorten…)

trees

29 gedachten over “Bomen

  1. Ja en nee he?
   Ook bij mij een palmboom….. mijn favoriete boom sinds 2012 ;-)
   En ook Spaans…net als jullie bijdrage, zij de mijne dan van Gran Canaria

   Dank jullie wel, groeten terug.

 1. Ik heb bewondering voor bomen en vraag me altijd af wat ze allemaal gezien hebben. Klinkt een beetje suf, maar ze worden veel ouder dan wij. Van je foto krijg ik meteen een vakantiegevoel. Hij moet ergens in het warme zuiden genomen zijn. Zuid-Spanje? Of nog verder weg? Help me uit de droom ;-)
  Liefs Kakel

  1. Klinkt totaal niet suf, ik heb precies hetzelfde. Die gedachte zit bij mij onlosmakelijk in mijn hoofd zodra ik een boom zie, vooral door de lens van mijn camera.

   Dit is Gran Canaria lieffie.

   -x-♥

  1. Ja he?
   Deze foto maakte ik op het hoogste punt in de dierentuin Palmitos Park op Gran Canaria….
   Er was daar zeker meer dan genoeg te zien.

  1. Je hebt gelijk, bijna helemaal, alleen het 2e deel van dat zinnetje klopt niet… ik ben geen mensenmens dus erg kieskeurig wie ik bij me wil hebben. ;-)

   1. Ik blijf het gewoon proberen, het maakt zelfs verschil op wélke computer ik je aanklik. Boven krijg ik een veel ouder logje van je dan op de laptop. Dat is dan het laatste logje waarop ik gereageerd heb op dié computer. Nu ga ik vanuit de mail die ik krijg als jij een tegenreactie hebt gezet naar dat logje…. dán krijg ik de mogelijkheid om via r of l te bladeren…
    Ik schrijf maar zoveel mogelijk wat ik zie zodat jij er misschien iets bij ziet dat een belletje laat rinkelen;-)

    1. Dat waardeer ik bijzonder !!!

     Wat jij schrijft bevestigt wel mijn gedachte dat op jouw pc’s de geschiedenis onthouden wordt en dat is soms handig maar soms ook niet.
     Dat ik van de week feedburner verwijderde en een andere abonnements-leveraar installeerde kan dus ook een invloed zijn.

     Ken je ccleaner? Heb je dat en gebruik je dat wel eens? Gaandeweg het surfen op het internet (ongeacht dus wat je ook wel of niet doet) loopt een pc vol met ‘troep’ en ccleaner verwijdert dat, maakt ook dat je pc niet vertraagt. Zie het maar als een vloerkleed dat met regelmaat de stofzuiger nodig heeft om ‘schoon’ te worden.
     Ik ‘internet’ veel en draai ccleaner elke dag waardoor mijn pc dus schoon en snel blijft.

     Jammer dat je zo ver weg woont, anders kwam ik even kijken bij je zodat ik met eigen ogen kan zien wat jouw pc’s laten zien.

     Als je je browser opstart… en dan de url invoert…. http://melodymusic.nl ….. kom je dan wel uit op het ‘goede’ of gaat het dan ook nog niet goed?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge