logozwijmelenopzaterdaga Marja‘s

 

Zwijmelen op Zaterdag

 

~ 191 ~

 

Gestart op 17 november 2012

Aan de slag met de, invloedrijke, rem van mijn ballast kom ik langzaam tot het leven dat mij toebehoort. Het ene na het andere dat ik echt niet meer durfde, doe ik nu weer. Weliswaar nog met terughoudendheid maar tegelijkertijd ook met het besef dat ik die onredelijke angst los kan laten omdat het mijn gedachten zijn die mij de foute weg op sturen en niet de realiteit.

Het vele harde werken van de afgelopen 3 maanden begint zijn vruchten af te werpen en alhoewel ik probeer dat ‘gewoon’ waar te nemen zonder er een oordeel aan te koppelen bevestigt het toch dat ik op de juiste weg ben. Ja natuurlijk heb ik nog vele hindernissen te nemen, zal ik ook heus nog wel een aantal keren een terugval-moment ervaren, maar elke stap winst is er eentje.

Meer dan ooit luister ik naar mijn gevoel. Meer dan ooit volg ik mijn hart!
Mijn gedachten zijn slechts gedachten; ik heb de keus er iets mee te doen.
Het zijn gedachten, niets meer en niets minder. Waarop ook gebaseerd, nooit dusdanig waardevol om hen mijn koers noch levensweg te laten bepalen.

Kortom… de oude wijze van mijn leven leiden ben ik beu, hoogste tijd voor iets nieuws. Iets dat wél bij mij hoort, iets dat past als een nieuwe huid, iets dat toont wat en wie ik werkelijk ben.

Fijn weekend iedereen!