14x Akkoorden op ~ 1x Chords on “Beste (2)”

  1. Dank je wel Edward

   Zoals je al wel weet ben ik lyrisch over de nieuwe dierentuin in Emmen….
   De ijsberen-dames zijn daarbij mijn grootste favorieten, niet dat ik het doe maar ik zou me er prima vermaken een hele dag lang, zittend op de stoel, kijkend naar hoe dat trio zich vermaakt… het is zo mooi en ontroerend tegelijkertijd om te zien.
   Noortje is wel de meest dartele van het stel en haalt de meest zotte capriolen uit, geweldig.

  1. ;-) Dank je wel

   Noortje is de meest dartele van het 3-tal in Emmen, zij haalt de meest onvoorstelbare carpriolen uit, dit is maar 1 voorbeeld… Het een feest om te zien!

   Even voordat ik deze foto maakte was ze bezig met het heen en weer gooien van een plastic jerrycan…. en had ze die voorlangs over haar hoofd naar achteren gegooid… vandaar dus deze houding

 1. Ik heb afgelopen dinsdag met eigen ogen kunnen zien hoe ze zich vermaken! :) Prachtige foto, Melody! (toch die grotere lens nodig denk ik! ;) )

  1. that you saw right, she was…. Noordje is her name, she is the most playfull of the three ladies in my favorite zoo…. always so much fun to watch

 2. Och je bent al daar geweest. Is het wat daar. Het lijkt wel op thema park. Ik hou meer natuur omheen. Dat vind ik persoonlijk heel erg jammer. Mooie ijsbeer foto gemaakt. Is daar heel groot?
  Groetjes,

  1. Ja hoor, al ettelijke malen, zelfs al voor de officiële opening toen ik er als tester rond mocht lopen ..

   Een themapark…. ik kan me voorstellen dat je die indruk hebt gekregen na alle nieuws in de media maar binnen mijn beleving is het dat niet. Het is een ‘ belevenis-park’ …. IK vind het 1 vd allermooiste dierentuinen die ik ken, van Nederland is het voor mij in ieder geval verreweg de allermooiste.
   Het is daar enorm groot, schitterend…. veel dieren, die allemaal veel ruimte hebben en je kan er als bezoeker relatief dichtbij komen …. Hoe dan ook, ik denk dat je zelfs eens moet gaan kijken om zelf een mening te kunnen vormen

   Groeten terug

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫