Au mijn neus

4

…..jawel……gestoten….

Ben ik al jaren in de modus van: “eerst zelf zien dan pas oordelen… ” met andere woorden: niet ergens zomaar vanuit gaan maar altijd zo blanco mogelijk iets tegemoet treden om dan vervolgens zelf een oordeel over iets te vellen…. bleek vanmiddag weer dat ik dat toch ‘ietsjes’ minder doe dan ik tot dusver dacht…leermomentje dus weer *glimlach*

Al sinds jaar en dag reis ik rond deze tijd naar mijn stad (Groningen dus…) om daar in de vestiging van Tuinland de kerst-uitstalling te gaan bewonderen. Wat ik dus ook dit jaar deed met Liesbeth op zaterdag 14 november zoals ik hier beschreef. Ieder jaar constateerde ik dat de uitstalling in Groningen veel ruimer en mooier was dan die in Assen en ten tweede dat de hoofdlijnen van de uitstalling in de vestigingen gelijk is…

Vanmiddag toog ik met manlief naar de vestiging alhier om mijn verjaardagscentjes uit te gaan geven aan iets leuks…. en tot mijn grote verbazing zag ik dat er wel enkele dingen terugkomen in vergelijking met de uitstalling in Groningen maar ook dat er heel veel toch anders is. Om nog maar te zwijgen van de ruimte die men dit jaar heeft ingenomen om alles ten toon te stellen.. veel groter dan voorgaande jaren. we keken echt onze ogen uit kan ik jullie vertellen. Loop ik dus normaal te ‘roepen’ dat men eigenlijk beter naar Groningen kan gaan kan ik nu dus wel zeggen dat men beide maar ‘moet’ gaan bewonderen als men van zoiets houdt, ze zijn het namelijk allebei zeer zeker waard!

Wat heerlijk is het dan toch dat je je gsm bij je hebt en maar voor het vaderland weg foto’s kan maken…. bevallen ze bij thuiskomst niet, gooi je ze weg, zonder een centje pijn. Mijn verjaardagscentjes zijn nu inderdaad uitgegeven…. wat ik daarvan kocht beschrijf ik wel een andere keer. Eerst maar eens een serie foto’s om jullie een indruk te geven van wat wij zoal voor ogen hebben gehad eerder deze middag…..

tuinlandassen301115a

tuinlandassen301115b

tuinlandassen301115c tuinlandassen301115d

tuinlandassen301115e

tuinlandassen301115f

tuinlandassen301115g

tuinlandassen301115h

tuinlandassen301115i tuinlandassen301115j

tuinlandassen301115k

tuinlandassen301115l

tuinlandassen301115m

tuinlandassen301115n

4x Akkoorden op ~ Chords on Au mijn neus

Ik 'beluister' graag jouw 'muziek' ~ I'dd love to 'listen' to your 'music'

CommentLuv badge

Xieje graag terug! ~ Love to see you again! All rights reserved by Melody Music 2003-2017