Ani-Pic-32-Geit

Ani-Pic – Foto-Uitdaging bij Daphne

Start: 1 maart 2017

– 32

Thema 11 – 18 oktober 2017

 

Uit het Album van Serenga – Wildlands

6x Akkoorden op ~ Chords on Ani-Pic-32-Geit

 • fietszwerver  schreef ~ wrote:

  een mooi stel :)

 • Peter  schreef ~ wrote:

  Lijk ik wel toen ik pas van de trap was gevallen…

 • Mirjam Kakelbont  schreef ~ wrote:

  In de vorige eeuw ging was ik met m’n ouders en broertje ergens op de Veluwe op vakantie. Tussen ons vakantiehuisje en de speeltuin stonden twee geiten vast aan een paal. Hun touw was net te lang en de beesten stonden altijd dicht langs het pad. Ik was bang van ze, ze waren groot en opdringerig.
  En toen ik op een kinderboerderij werkte, moest ik daar de geit Gerda melken en die trok me altijd wel een keer aan m’n haar. Op dat ene momentje dat ik er even geen erg in had.
  Mijn “relaties” met geiten zijn dus enigszins twijfelachtig, haha.
  Liefsss ♥
  Mirjam Kakelbont componeerde ~ composed MoordreceptMy Profile

Ik 'beluister' graag jouw 'muziek' ~ I'd love to 'listen' to your 'music'

CommentLuv badge

~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ Xieje graag terug! ~ Love to see you again! All rights reserved by Melody Music 2003-2018 ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~