Alom Gedenken 2016 editie 8

Het was weer zeer bijzonder, vooral het startsein door een doedelzakspeler met daarachter een groep jonge meiden van de dansschool die dit evenement officieel openden. Het weer was perfect… en gelukkig liet mijn stem me tijdens het voordragen en zingen ook niet in de steek. Er ontstonden weer prachtige ontroerende en emotionele gesprekken en vele hartelijke begroetingen… Al hoe afgepeigerd ik nu ook ben, ben zo blij dat ik gegaan ben!

Tags:  ,

4x Akkoorden op ~ Chords on Alom Gedenken 2016 editie 8

 • Frederique  schreef ~ wrote:

  Prachtige foto´s! Is het alweer en jaar geleden? Wat vliegt de tijd.

  Liefs Frederique

  • Melody  schreef ~ wrote:

   dank je wel, foto’s van mijn foon…. omdat ik moest voordragen en zingen had ik mijn camera thuis gelaten…

   ja klopt…..elke laatste zondag van oktober….

 • Rietepietz  schreef ~ wrote:

  Het voldoet in een behoefte dt is wel duidelijk, mooi dat het er is.

  • Melody62  schreef ~ wrote:

   Oh zeker weten, geen twijfel over mogelijk…… 100-en mensen komen er jaarlijks op af, elk jaar meer….

   Ja !!

Ik 'beluister' graag jouw 'muziek' ~ I'dd love to 'listen' to your 'music'

CommentLuv badge