Alom Gedenken 2016 editie 8

Het was weer zeer bijzonder, vooral het startsein door een doedelzakspeler met daarachter een groep jonge meiden van de dansschool die dit evenement officieel openden. Het weer was perfect… en gelukkig liet mijn stem me tijdens het voordragen en zingen ook niet in de steek. Er ontstonden weer prachtige ontroerende en emotionele gesprekken en vele hartelijke begroetingen… Al hoe afgepeigerd ik nu ook ben, ben zo blij dat ik gegaan ben!

Tags: ,

4 Responses to “Alom Gedenken 2016 editie 8”

 1. Frederique 30 oktober 2016 at 23:51 #

  Prachtige foto´s! Is het alweer en jaar geleden? Wat vliegt de tijd.

  Liefs Frederique

  • Melody 31 oktober 2016 at 01:06 #

   dank je wel, foto’s van mijn foon…. omdat ik moest voordragen en zingen had ik mijn camera thuis gelaten…

   ja klopt…..elke laatste zondag van oktober….

 2. Rietepietz 31 oktober 2016 at 11:21 #

  Het voldoet in een behoefte dt is wel duidelijk, mooi dat het er is.

  • Melody62 31 oktober 2016 at 14:26 #

   Oh zeker weten, geen twijfel over mogelijk…… 100-en mensen komen er jaarlijks op af, elk jaar meer….

   Ja !!

Voel je vrij & musiceer naar ♥-elust met mij mee... Please feel free to share the 'music' in your ♥ with me

%d bloggers liken dit: