Alfabet

Alfabet-3-K

Alfabet-Foto Uitdaging

63

Ronde 3 – Letter k

Gestart op 6 oktober 2014

Bekijk de bijdrage(s) van:

An InLinkz Link-up


3k

Heb jij ook een k gevonden? Laat dan de link naar jouw blogbericht achter in het script zodat ik, maar anderen natuurlijk ook, jouw bijdrage kunnen bekijken. Ik zie jouw K graag verschijnen, bedankt!

6 gedachten over “Alfabet-3-K

  1. Ik las net je reactie… en ik snap het niet…. althans, de reden waardoor jij het zo klein ziet want de foto is op normaal formaat, net als al mijn andere foto’s, geplaatst… 660 pixels breed , dezelfde afmetingen als die jij ziet na het aanklikken…

   Aangezien jij ook de 1e bent die dit meldt…. vraag ik me af:
   Is dit bij jou, alleen bij dit logje of bij al mijn logs zo?
   Dat lees ik graag.

  1. Dat is waar maar ik sinds ik deze foto-uitdaging startte kijk ik er ook altijd naar, soort van ‘ik zoek ernaar’ … dat is al een automatisme geworden… ik denk net als bij jou dat jij naar gevelstenen zoekt…

   Aha mooi

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫