Tegenstelling

Afgetakeld-Kras

Tegenstelling ~ Afgetakeld = Kras

Bijdrage van: Ferrara & Truus

afgetakeldkras

Thema Tegenstelling 227 / 21 – 28 juli: jong-oud

Laat je link achter in reacties aub, dan zet ik ‘m erbij.

16 gedachten over “Afgetakeld-Kras

 1. goeie moarn melody,

  elke morgen kijk ik op je blog en geniet daar dan enorm van.
  hoe jij er altijd iets moois van kan maken, de uitdagingen maar ook de persoonlijke verhalen.
  KLASSE

  in noflike dei tawinske.
  ineke

  1. middei famke

   Betanke wol foar do leave berjochtsje !!

   En ek foar do leave winsken fansels, ik winskje dy fan herte itselde ta.

   Tsjokke oankrûper

  1. Dank je wel Ferrara….
   Dat vind ik zelf ook al vind ik het soms wel heel moeilijk om weer iets te verzinnen, zo onderhand is elke tegenstelling al wel aan de beurt geweest (meermalen) en heb ik soms wel zoiets van ‘ik stop ermee’ maar omwille van jou en Truus doe ik dat dan weer niet ;-)

   Kortom, als je suggesties hebt… lees ik ze graag.

   Het ‘gereis’ elke week vind ik zelf ook erg leuk, inderdaad vanwege die weer omhoog komende herinneringen aan tripjes.

   Bedankt hoor voor je bijdrage en bovenal voor het feit dat je zo trouw mee doet!

   1. Blijkbaar heb je het lijstje wat ik je ooit eens heb gestuurd niet ontvangen. Kan het in mijn eigen spullen niet meer vinden, ik ruim regelmatig op. Ga opnieuw aan de slag. Zonder dubbelingen lukt vast niet meer.

    1. Die heb ik wel gehad en ook gebruikt.
     En nee zonder dubbelingen lukt het volgens mij ook niet meer …. Maar 2 weten meer dan 1 … :-)
     Ik lees het dan wel weer als je iets hebt bedacht :-)

 2. Voor een schip is zo’n facelift af en toe onontkoombaar, ik laat het liever aan me voorbij gaan al zóu hier en daar een correctie misschien wel verbetering brengen;-) !

  1. Inderdaad.

   Eh ja nou ehh stiekempjes weg denk ik dat ook wel eens als ik in de spiegel kijk maar anderzijds…. het maakt ons mede wel tot wie we zijn en daar is niets mis mee toch?

 3. EIndelijk heb ik de tijd genomen om eens rond te neuzen op de website van diegene die toch wel trouw bij mij rondneust. Hallo Melody. Wat een leuke/moeilijke challenge heb jij-tegenstellingen. Voor brutaal-beleefd heb ook ik de krochten van mijn bijna 5 jaar oude fotoblog af moeten zoeken. En ik kwam tot deze schapen.

  1. Hallo Liesbeth, wat lief, dank je wel!

   eh ja, soms is het inderdaad niet zo heel gemakkelijk. En toch vind ik het zelf nog steeds een heel leuke uitdaging. Des te blijer maak je mij door mee te doen! Ik kom bij je kijken hoor! ….Ik kan helaas niet het bericht vinden met jouw schapen, wil je me een link geven aub?

   Ik heb een tijdje terug inderdaad uitgebreid op je log rondgeneusd omdat ik ‘nieuwsgierig’ was naar degene achter de camera. Heb bewondering voor hoe jij van je hobby je werk hebt kunnen maken. Ik hoop dan ook dat je nog lang dat mag doen en er groeiend veel plezier aan zult blijven houden.

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫