Updeet: Adoptie-Actie nr. 5

6
nog 2 nachtjes

Over 3 weken hoop ik met Daphne, Fréderique, Ton & Trui en Truus, rond te lopen in Dierenpark Emmen.
De exacte dag is nog even de vraag… of woensdag de 27e mei of maandag de 1e juni…
Wat inmiddels ook al een mooie traditie is, is het afsluiten van die dag met een gezamenlijk eten bij Markant en dat gaan we ook dit jaar weer doen. Kortom, een heel leuke dag in het vooruitzicht en als het weer ons dan ook nog een beetje gunstig gezind is wordt het helemaal een feestdag!

We ‘beginnen’ daar met een ontmoeting met mijn contactpersoon. Onder het genot van een lekker bakkie leut of thee met iets smakelijks erbij wordt er dan gezellig gebabbeld en onderwijl het geld omgewisseld voor de contracten. Het totaalbedrag is op dit moment 505,00 wat weer goed is voor ruim 10 contracten. Uiteraard zal ik, als ik weer thuis ben, ervoor zorgen dat de contracten zo snel mogelijk op jullie matten vallen. De dieren die dit jaar een extraatje krijgen zijn: IJsbeer – Nijlpaard – Zebra – Jaguar – Olifant – Reptielen – Zwarte Panter – Leeuw – Pinguins & Giraf.

Jullie hebben van mij weer een heel blij mens gemaakt! Ik bedankt jullie weer uit de grond van mijn hart!
Ohja… de adoptie-actie loopt uiteraard gewoon door, dus wil je nog een bijdrage leveren dan is dat meer dan welkom!!

5 mei:
a) Met dank aan Rineke staat het totaalbedrag nu op 530,00 euro…. 30 euro voor de tijger dus…. kom nog 20 tekort…
b) Definitieve datum: woensdag 27 mei …11.30 voor de ingang van het park!
c) Corry gaat niet mee omdat zij die dag jarig is.

Tags:  

6x Akkoorden op ~ Chords on Updeet: Adoptie-Actie nr. 5

 • corry  schreef ~ wrote:

  Realiseer me ineens dat 25 mei op 2e Pinksterdag is. Enne….(kink in de kabel) dan viert mijn broer in Broek op Langedijk zijn verjaardag. Zie nog wel of e.e.a. doorgaat. Maar is voor de rest 2e Pinksterdag geen probleem?

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Ja wist ik… had Saskia (Reismeermin) me ook al laten weten…. heb van de anderen geen bezwaren gehoord vooralsnog….

 • rietepietz  schreef ~ wrote:

  dan wens ik iedereen alvast heel veel plezier.

 • Plato  schreef ~ wrote:

  Een mooi resultaat. Heel veel plezier gewenst samen. :-)

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Klopt, ben ik ook helemaal blij mee… en mijn contactpersoon uiteraard ook ;-)
   Dat gaat vast lukken!

Ik 'beluister' graag jouw 'muziek' ~ I'dd love to 'listen' to your 'music'

CommentLuv badge

Xieje graag terug! ~ Love to see you again! All rights reserved by Melody Music 2003-2017