Achter-de-foto-8

32


Foto-Uitdaging

Gestart: 17 – 8 – 2017

5 oktober 2017 – 8

Bijdrages van:

An InLinkz Link-up


Op weg naar een favoriete zoo over de grens met onze Oosterburen keuvelen Anita en ik gezellig over Jan Rap en zijn maat terwijl de kilometers onder de auto doorzoeven. Het weer is goed, de sfeer is goed, we hebben beiden een hoofd vol met bagger dus zo’n uitje doet ons altijd erg goed, we verheugen ons op de dag die voor ons ligt.

Op zeker moment komt het gesprek op films en uiteraard komt ook onze ‘all time favorite’ aan bod. Regisseur Peter Jackson die het voor elkaar kreeg een episch verhaal van J.R.R. Tolkien te verfilmen. Hij slaagde waar velen voor hem glansrijk in gefaald hadden.

Op veel autobahnen in Duitsland heb geen 4 banen maar 3… dat betekent dat om de zoveel kilometer of jij 2 banen hebt of het verkeer dat van de overkant komt. Bij een switch van 1 naar 2 banen zie ik in mijn spiegel een grote vrachtwagen snel naderen en ik besluit dan ook mijn gaspedaal terug te nemen en hem voor te laten gaan. Terwijl hij naast me komt uit Anita een vreugdekreet dus ik kijk ietwat verschrikt naar haar opzij… kijk dan, zegt ze, kijk nou… en terwijl de vrachtwagen door voor me komt te rijden zie ik hoe de oplegger beschilderd is… Juistum met zeer bekende personen uit de 2 trilogieën (Lord of the Rings & The Hobbit)  waarover we enkele minuten eerder nog volop in gesprek waren. De foto toont weliswaar niet hoe mooi die schilderingen precies waren maar jullie snappen vast wel dat ik niet ben gaan inhalen toen ik de kans kreeg, heb lekker een tijdlang achter die vrachtwagen aangekacheld en samen genoten we van wat we zagen *glimlach* .

32x Akkoorden op ~ Chords on Achter-de-foto-8

 • cornma  schreef ~ wrote:

  Oh wow, daar zou ik ook achter blijven hangen. Niet omdat ik de films heb gezien maar om dat ik dat soort schilderingen erg mooi vind.
  cornma componeerde ~ composed GEWOON GOEDMy Profile

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Haha ja daar heb je wel een punt hoor… ik vind zulke beschilderde trucks ook altijd prachtig… 1x per jaar (geloof ik althans) komt er een lange stoet naar de tt-baan… heb ergens nog wel foto’s … is schitterend om te zien. Zeker als ze in 1 superlange rij over de a28 binnenkomen
   Melody componeerde ~ composed Achter-de-foto-8My Profile

 • Mirjam Kakelbont  schreef ~ wrote:

  Wat gaaf! Ik herkende ze allemaal meteen. Alsof de zon dan ineens even voor jou alleen schijnt (-:
  Dikke kus ♥
  Mirjam Kakelbont componeerde ~ composed AppelpopMy Profile

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Ja nou en of….gezien ons beider emoties van die dag was dit een regelrecht cadeautje voor ons allebei.

   Smaaaaaaaaaaaaaaaaak♥♥♥
   Melody componeerde ~ composed Achter-de-foto-8My Profile

 • fietszwerver  schreef ~ wrote:

  ja mooi geschilderde trucks zie ik ook graag
  maar ik heb geen idee over welke film jullie spraken
  en welke er achter op de truck stond :)

  nee ook ik heb niks met die commerciele dagen als moeder vader of dierendag
  die zijn het bij mij alle dagen

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Ja tuurlijk ;-)

   De beide filmtrilogieën noemde ik al…. The lord of the Rings & The Hobbit

   Je ziet Gandalf the Grey (tovenaar, die in beide trilogieën voorkomt) Elven Legolas (ook in beide) met Tauriël (de vrouw…alleen in The Hobbit) en Bilbo Baggins in de jonge jaren uit The Hobbit, in de oude versie door een andere acteur uiteraard in Lord of the Rings.

   Gelukkig maar
   Melody componeerde ~ composed Achter-de-foto-8My Profile

 • Rietepietz  schreef ~ wrote:

  Echt prachtig, eigenlijk niet goed natuurlijk want het kan behoorlijk afleiden zoiets moois. EEn in het verkeer moeten we dat eigenlijk niet hebben.
  Rietepietz componeerde ~ composed bij de tijd…My Profile

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Ja hè?

   Jah, daar heb je wel een punt… maar afgezien van beschilderde trucks is er altijd wel afleiding …. raar gedrag van andere weggebruiker, de natuur om je heen, iets in de lucht, bewijzering wirwar, noem maar op… Hoe dan ook, het is altijd zaak je aandacht goed gefocust te houden.
   Melody componeerde ~ composed Achter-de-foto-8My Profile

 • Joanne  schreef ~ wrote:

  Echt geweldig. Daar wil je wel achter blijven hangen. Tot mijn schande moet ik bekennen dat ik de films nooit gezien heb.

  Liefs Joanne
  Joanne componeerde ~ composed Achter de fotoMy Profile

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Ja nou en of ….

   Dat is geen schande hoor, je moet wel van het genre houden…

   maar als je wilt… wil ik er wel met jou voor gaan zitten hoor….. ;-)

   xxx
   Melody componeerde ~ composed Achter-de-foto-8My Profile

 • AnneMarie  schreef ~ wrote:

  Heerlijk samen onderweg zijn en dan zo’n kadootje.
  AnneMarie componeerde ~ composed Zonnepanelen 4 maanden laterMy Profile

 • De Gans (Marije)  schreef ~ wrote:

  Zo wil ik ook nog wel achter een vrachtwagen hangen. Weet je nog de N33 voordat ie verbouwd is in 13? Als je dan bij Assen op het tweebaanstuk de vrachtwagen voor je niet in kon halen dan zat je er tot Veendam achter. Minstens. Dan was ik overigens ook uitgekeken geweest op deze charmante verschijning ;-P
  xxx <3 xxx
  De Gans (Marije) componeerde ~ composed Zeswoordverhaal: creativiteitMy Profile

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Haha ja tuulk, welke Tolkien-liefhebber wil dat nou niet?

   Jah hou op schei uit… ik had toen vrienden in Borger wonen… al die ellende daar heeft dan weer wel tot iets moois geleid, de doorstroming is nu vele malen beter. Ik merk het elke 2 weken als ik naar onze Oosterburen rijd.

   xxx♥♥♥xxx
   Melody componeerde ~ composed Achter-de-foto-8My Profile

   • De Gans (Marije)  schreef ~ wrote:

    Ja het is echt heel fijn geworden nu. Alleen die weekendafsluitingen, daar word ik wel een beetje kriegel van ;-) Mooi weekend! xxx <3 xxx
    De Gans (Marije) componeerde ~ composed Muziek bij De Gans: ontspanningMy Profile

    • Melody  schreef ~ wrote:

     Precies.

     Eh ja dat kan ik me levendig voorstellen, ik erger me gruwelijk aan alle opbrekingen ier in de stad, al jaren bagger en het is nog lang niet klaar ook grmslbbb

     gaan we maar voor, vind je ook niet?

     Vanavond lekker naar Amersfoort, Purper joepiieeeeeeeee

     xxxx
     Melody componeerde ~ composed Japans op Zaterdag – 129My Profile

 • Corry  schreef ~ wrote:

  Onverwacht cadeautje “in de pocket”. Mooi dat jullie dat net treft. Ja, daar blijf je wel achter rijden natuurlijk.
  Corry componeerde ~ composed Zwijmelen op zaterdag 28 – 2017My Profile

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Haha ja inderdaad… wie rekent daar nou op dat als je ergens over praat… dat het dan enkele ogenblikken later voor je ogen opdoemt…

   Ikke wel hoor, rij ik met liefde een stukkie langzamer *grinnik*
   Melody componeerde ~ composed Achter-de-foto-8My Profile

 • fietszwerver  schreef ~ wrote:

  GWD
  gaan we doen hihi
  smakelijk en fijne avond groet

  • Melody  schreef ~ wrote:

   GWD???

   Dank je wel hoor, inmiddels nieuwe dag al aangebroken en nu net weer thuis na een bezoek jeweetwelwaar

   Fijne dag….

   Ik ga vanavond naar Amersfoort, theater De Flint, Purper…zin in!!
   Melody componeerde ~ composed Japans op Zaterdag – 129My Profile

   • fietszwerver  schreef ~ wrote:

    mogge Melody
    gwd = gaan we doen
    wij hadden gister een fijne dag in Heerlen , laat thuis nog later in bed en nu de nieuwe dag langzaam beginnen
    geniet de dag

    • Melody  schreef ~ wrote:

     Goedemorgen !

     Goed zo!

     Dat is mooi, ik ook (avond) in Amersfoort.

     Ik ben nu net ook weer thuis en ga vandaag lekker ‘niks’ doen.

     dank je wel. jij ook.
     Melody componeerde ~ composed Zing-Zo-290My Profile

     • fietszwerver  schreef ~ wrote:

      wij wandelden goed 16 KM :) in m’n tuintje
      met de zon op het bolletje
      ik nu ook weinig doen en vroeg slapen , weinig slaap gehad maar morgen wel weer de folders
      slaap zacht

Ik 'beluister' graag jouw 'muziek' ~ I'dd love to 'listen' to your 'music'

CommentLuv badge

Xieje graag terug! ~ Love to see you again! All rights reserved by Melody Music 2003-2017