Achter-Foto·Foto-&-Schrijf-Uitdaging

Achter-de-foto-23

Foto-Uitdaging ~ Gestart: 17 – 8 – 2017 / 23 / 18-25 januari 2018-

Bijdrages van:

Dierenpark Amersfoort is eentje van mijn favorieten, daarmee vertel ik jullie niks nieuws.
Wat je altijd dieren ziet doen, lijkt erg gemakkelijk… denk bijv. aan hoe apen ogenschijnlijk moeiteloos slingeren van a naar b met het gebruik van slechts 1 vinger…
In de Japanse tuin in DP amersfoort staat deze poort en bovenin zag ik plotsklaps 2 haken zitten… eigenwijs als ik ben wilde ik ff proberen of ik in staat zou zijn mijn eigen gewicht aan die 2 dingers omhoog te trekken… nou vergeet het maar !!
Nou ben ik nooit een gymprinses geweest, integendeel, van het soort grond-stijve-plank-personeel… en dat bleek ook hier weer. Mijn lengte was genoeg om bij die haken te kunnen komen maar daarmee was het dan ook gezegd.

Mijn actie zorgde echter wel voor plezier en niet alleen bij Daphne en mij… ik zag ook hoofdschuddende mensen (zo van: kijk haar nou, die grijze duif gedraagt zich ook niet passend bij haar leeftijd) …dat werkte weer op mijn lachspieren natuurlijk. Deze foto laat wel zien dat ik er letterlijk en figuurlijk ‘bruine zooi’ aan heb wat een ander wel of niet van mij denkt / vindt *grinnik*

12 gedachten over “Achter-de-foto-23

 1. mogge Melody
  laat ” men ” maar denken wat ze willen hoor , en jij zegt het weer zo mooi , met die ” bruine zooi ” :)
  elk diertje doet z’n eigen ding , de 1 slingert de anders stampt of steekt zijn kop in het zand en weer een ander probeert zich aan een balk omhoog te trekken :)
  geniet de dag

  1. Ohhhhh ik kan me herinneren dat ik vroeger jaloers was op klasgenootjes die dat, ogenschijnlijk moeiteloos, deden tijdens gym… ik kon ’t dus nie ;-)

   Hahaha als je t wel ooit doet laat je er toch wel een foto van maken hè?, mooi blogverhaal
   Melody componeerde ~ composed KraambezoekMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge