Mrs. Nesbitts’ ABC-Wednesday – Round ~ 17 Y

This week’s challenging letter is Y and the word i’ve chosen is YELLOW

Today i am not in the mood to make a blogpost because yesterday a very good friend of mine, wich i have know througout my whole life has passed away.
So a ‘simple’ entry for me this time.
Ofcourse, i’ll try my best to visit everyone like i do every week.

This week is a tough one, not only for me but also for my fellow-teammembers, some of them go through very rough times.  And if that is not enough already, one of our loyal contributors, Berowne, has died too on second Christmas-day.

To all of you…. my heartfelt wishes for the best !

Have a nice ABC-day / ABC-week
♫ M e l o d y ♫

zonnebloem

De uitdagende letter van deze week is de Y en ik koos voor Yellow (Geel)

Vandaag ben ik niet in de stemming om een mooi blogbericht te maken want gisteren is een vriendin, die ik heel mijn leven kende, overleden.
Een ‘eenvoudige’ invulling dus maar deze keer.
Uiteraard zal ik wel mijn best doen iedereen te bezoeken zoals altijd.

Het is een heftige week, niet alleen voor mij, maar ook voor mijn mede-teamleden. Sommigen van hen zitten in een heel moeilijke tijd. En alsof dat nog niet genoeg is, is ook nog één van onze trouwe deelnemers, Berowne, op 2e kerstdag overleden.

Ik wens jullie allemaal, alle goeds, van harte toe!

Fijne ABC-dag / week
♫ M e l o d y ♫

26x Akkoorden op ~ 1x Chords on “ABC-Wednesday-17-Y”

 1. Wat schrik ik van dit nieuws van het overlijden van Berowne. Ook voor jou een nare kerst nadat een goede vriendin overleed.
  Gecondoleerd, Melody.
  Een goed 2016 in gezondheid voor alleh die je lief zijn.

  1. Had ik ook Wil, toen ik het las…. en van al het andere verdriet en strijd van enkele teamleden. Gaat het goed met jou, ik hoop uiteraard dat je snel weer beter bent.

   Dank je wel… dat hoop ik met je mee, ook voor jou!!

 2. Gecondoleerd, Mel… De hemel heeft er weer een engel bij terwijl we ze op aarde zo goed kunnen “gebruiken.” Veel sterkte voor jou en de dierbaren van Joke die achterblijven.
  Sorry te lezen dat Berowne overleden is. Niet eerder hoorde ik zijn naam; ik ging zojuist voor het eerst op zijn blog kijken. Wat een geweldige schrijver en denker is (was) de man…Wie schrijft die blijft, maar daar zullen de achterblijvers weinig troost uit putten.
  Sterkte voor iedereen die een extra steun kan gebruiken en voor jou een dikke knuffel XXX

 3. Dank je wel schat.

  Ja klopt…. haar kinderen bijvoorbeeld, alledrie extra kwetsbaar door hun rugzak… nu in de (veilige en vertrouwde overigens) handen van zus… maar toch.

  Ja inderdaad, al op hoge leeftijd maar toch elke week heel trouw met prachtige verhalen… hij had nog in wo2 meegestreden… zijn humor was ook heel mooi.

  Knuffel terug

 4. It is a sad time right now with the loss of Berowne and Di’s loss of her sister. But a new year will dawn and they would wish us well and to go on in happiness. Bless you,

  Leslie
  abcw team

  1. Yes it is Leslie… and you are right… they would have wanted that for us to do! But still, we are sad and that is normal too, they would understand that also.

   Thank you, you too!!

  1. Thank you Forgetulone… these are sad days, but better days will come again, in that i need to trust.

   You’re welcome

   Have a nice change of years and a most wonderful new year

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫