Zwijmelen op Zaterdag

MARJA’s 33e zwijmelen op zaterdag.

Zoals vast wel bekend is mijn liefde voor dieren erg groot, minstens zo groot als dat mijn liefde voor reclame klein is. Zo heel af en toe komt er reclame voorbij die wel de moeite waard is van het bekijken en beluisteren en dus niet wegzappen.

Sinds enige tijd is er regelmatig een reclame op tv voor het WNF. Een dierendoel dat ik/wij al sinds jaar en dag financieel steun zoals er meerdere dierendoelen door ons geholpen worden. Soms komt het voor dat bij een reclame een stukje muziek gekozen is die het effect van het filmpje enorm vergroot, dat is volgens mij ook deze keer enorm van toepassing. Voor hen die het spotje (nog) niet kennen en hen die geen tv bezitten… het is HIER te bekijken/beluisteren.

Ondanks de noodzaak van de reclame, de nog grotere noodzaak van het bijeen brengen van het nodige geld om dieren in het wild te beschermen en te behoeden voor uitsterven, wat dus eigenlijk allemaal trieste aanleidingen zijn voor deze reclame, is deze muziek ook heel erg mooi qua melodie en de tekst is heel veelzeggend.

Daarom dus vandaag voor mij de keuze voor onderstaand stukje muziek om bij te zwijmelen…zwijmelen over een wereld waarin geen enkel dier meer bang hoeft te zijn noch honger hoeft te lijden, het leven mag leven zoals het bedoeld is en ook elk dier het verdient. Het is nog steeds een Utopie dat het hopelijk niet eeuwig zal blijven!

22x Akkoorden op “Zwijmelen op Zaterdag

 1. Melody, wat doe je mij hier een groot plezier mee! Ik ken de reclame en vroeg mij af van wie die prachtige muziek was.
  Dankjewel.
  Ook ik ben een dieren liefhebber, al heb ik zelf geehttp://melodymusic.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gifn huisdieren.
  Wij steunen wel veel goede doelen.

  Nogmaals hartelijk bedankt voor deze mooie bijdrage

  Liefs Frederique

 2. Omdat ik geen televisie heb, ken ik ook de reclame niet. Het spotje van het WNF is mij dus onbekend, zo ook de muziek erbij.
  Leuk dat je het hier hebt laten horen en ik er dus kennis van heb kunnen nemen, het is een erg mooi nummer.
  Ik ben zelf een groot dierenvriend en ik kan je dromen alleen maar beamen!

 3. Wat zou dat mooi zijn een vredige wereld voor de diertjes .Soms kijk ik naar de foto van onze Mikki op haar”plankje’ in het dierenasiel en krijg ik nog altijd tranen in mijn ogen .Een heel angstig poesje en dan ben ik zo blij dat ze bij ons is.,dat we haar tenminste een fijn leven kunnen geven .Ik ken de tv spot niet omdat ik weinig tv kijk maar de muziek is erg mooi!
  Lieve groetjes Elisabeth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>