Trakteren

Zo af en toe mag je jezelf best eens trakteren, vind ik zelf. Al is er dan op dat moment niet een specifieke reden voor, er is altijd wel iets te verzinnen dat als reden kan gelden, of niet dan? Gisteren sloot ik een serie fysiotherapie-behandelingen af omdat het volgens de fysiotherapeute en ook mijzelf ‘klaar’ was. We wilden graag hachee eten en toen ik dus even later na de laatste fysiotherapie de c1000 inliep ‘schreeuwde’ een bos amaryllis mij toe: ‘neem je ons mee, al je vazen staan toch leeg in de kast?’. Het enige passende en logische antwoord was: “ja tuurlijk”.
Zojuist even een paar foto’s gemaakt want ja ik ben de beroerdste niet (grijns) en wil jullie graag mee laten genieten…
So… enjoy!


10x Akkoorden op “Trakteren

 1. Tjee, wat een prachtige bloemen. Kan me voorstellen, dat je de lokroep niet kon weerstaan. Maar op het kroningsfeest is een mooi bloemetje toch nooit weg? (Mooi excuus om bloemen te kopen).

 2. Dankjewel dat we mogen meegenieten !
  Hier staan 50 ranonkeltjes verdeeld over twee vazen mooi te wezen .
  SSttt, niet verder vertellen hoor ,ik vind iedere week wel een excuus om bloemen te kopen;-)

  • Alsjeblieft hoor!

   Ziet er vast ook prachtig uit!

   Nee ik zwijg als ‘t graf *grinnik*

   Ehhh ja nou ehhhh daar hoef ik eigenlijk ook geen moeite voor te doen hoor
   maar ja ik doe het niet, hoogstzeldene gelegenheden uitgezonderd dan ;-)

  • Ja gaaf he? Ze zijn zo mooi, dat tonen de foto’s niet voldoende. Heb er nog veel meer gemaakt ;-)

   Ja daar ben ik ook blij mee.

   Nee niet echt, alhoewel ik wel ontspanningsoefeningen moet blijven doen maar dat is al
   sinds mijn 16e zo, net zo gewoon als tandenpoetsen ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>