Opgeruimd staat netjes

Was ik enkele weken geleden rigoureus aan het opruimen geslagen en tot aan 1 januari 2013 alle loggeschiedenis verwijderd, ben ik gisteren begonnen mijn photobucket-accounts na te lopen. Helaas kun je daar niet snel in werken omdat je een handeling per 1 foto moet doen, dus kostte het even wat tijd voordat ik daar ook klaar was. Ik heb alle foto’s die ik in de loop der jaren daar had geplaatst, ik wil(de) niet in mijn weblog hosten omdat dat teveel laadtijd vergt, gesorteerd. Alleen die afbeeldingen die in het thema muziek staan heb ik bewaard. Evengoed zijn er 1000-en verwijderd en zijn er nu nog ‘maar’ 4555 over. De links naar die photobuckets heb ik in de linkerkolom geplaatst onder de Picasa-footjes, zodat jullie ze kunnen bekijken indien jullie dat willen.
De afgelopen dagen ben ik bovendien met veel webloggers bezig geweest in de zin van het helpen bij het exporteren en importeren van hun ‘oude’ blogs naar een nieuwe stek. Ik zit nog te wachten op enkele exportfiles waarvan ik hoop dat ze binnenkomen al durf ik niets (meer) te verwachten van die club. Kortom…..verveling is al zelden al de orde bij mij, maar de laatste weken is er zeker geen sprake van geweest.

26x Akkoorden op “Opgeruimd staat netjes

  • Ja inderdaad! Ja ongemerkt loopt het aardig op, en nee niemand leest dat nog, ik niet althans.
   Ik dus ook…. scheelt een hoop (ook tussen de oren)

 1. Reuze irritant inderdaad dat je niet meerdere items tegelijk kunt verwijderen .Gelukkig heb ik er láng zoveel niet in staan als jij en er hoeft ook niet veel uit omdat ik er alleen maar dingen in bewaar die ik ooit gelogd heb .Maar je hebt héél veel nuttig werk gedaan dat geeft voldoening denk ik!

 2. Bleergh, dat moet ik ook nog steeds een keer doen. Ik heb destijds een account genomen voor mijn weblogfoto’s maar soms ging het wel zo makkelijk dat ik er ook mijn hyvesrommel op gooide en noem maar op. Nou heb ik er zo geen last van, niemand ziet die meuk die er niet meer in hoort maar dan nog…

  Lekker is dat he, als het allemaal klaar is :D

 3. De cadeautjes vliegen hier om mijn oren. Wat een gezellige conversatie!
  Je kunt trots zijn op jezelf Melody, dat je je ver boven het weblogprobleem verheven hebt, en bloggers stante pe bijstand hebt verleend. Dat zegt veel meer over JOU dan over weblog.
  Zo die mogen ze in hun k*nt stoppen http://melodymusic.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif

 4. http://melodymusic.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif Lief van je, dank je wel. Ik heb het graag gedaan, daar waar ik kan help ik, ik zou niet anders kunnen (willen) ;-)-x-♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>