Weblogmeeting


Hieronder vind je links naar de verslagen en foto’s van de webloggers die bij de weblogmeeting aanwezig waren en er op hun log een bericht over plaatsten…

verslag GEESJE
verslag met foto’s van RIETEPIETZ
verslag met foto’s van MARJA-K
verslag met foto’s van CORRY
verslag met foto’s van MINOESJKA
verslag met foto’s van TRUUS
verslag van HANNIE

verslag met foto’s van mezelf


Veel lees- & fotokijk- plezier!

Zó L.E.U.K. !!


Nadat we het park binnen waren gelopen werd er een groepsfoto gemaakt en liepen we door naar de Bush om onze gids te ontmoeten. Na een leuke en interessante rondleiding van ruim 5 kwartier, nam onze gids afscheid van ons en zochten we onze lunchlocatie op. Er stond een groot bord met daarop de naam van onze groep en zo werden we geleid naar een aparte ruimte die ontzettend gezellig en uitnodigend was ingericht, The Treetops Lodge. We werden getrakteerd op een overheerlijke soep naar keuze en daarna konden we ons tegoed doen aan heerlijk én biologisch belegde koude en warme broodjes. Op de tafels stonden kannen met koffie en thee en ook vele karaffen met, wederom, diverse biologische sappen. Dat viel er bij iedereen goed in, het was ontzettend lekker allemaal, daar waren we het gelijk al over eens met zijn allen.


Na de lunch ging de groep uiteen, iedereen besefte dat het onmogelijk was heel het park nog te bekijken en omdat mensen verschillende wensen hadden ging ieder dat deel bekijken waar zijn voorkeur lag. We spraken af elkaar rond 16.00 uur bij het restaurant bij de pinguïns te treffen om, alvorens afscheid van elkaar te nemen, nog gezamenlijk iets te drinken. Het park was open tot 19.00 uur en zodoende kon men na het afscheid of huiswaarts keren of nogmaals een deel van het park gaan bekijken. Ook dit laatste samenzijn op de dag was reuzegezellig en tegen zessen stapten wij weer de auto in om huiswaarts te keren.


We kunnen, volgens mij, allemaal terugkijken op een enorm geslaagde dag die bovendien zonovergoten kon worden doorgebracht, de temperatuur was prima evenals de sfeer.


Er waren diverse mensen met camera’s dus mijn log zal ongetwijfeld niet de enige zijn waar je foto’s van vandaag kunt bekijken. De mijne, samen met die van Daphne, staan op mijn Picasa en je kunt ze HIER bekijken.


Ik heb het in het park al gedaan maar doe het hier graag nogmaals… alle aanwezigen reuze bedankt voor jullie aanwezigheid en gezelschap en vooral het plezier dat jullie met de anderen veroorzaakten! Ik vond het erg leuk jullie te (her-)ontmoeten en zeg dus graag: “tot een volgende keer!!”

verslag GEESJE
verslag met foto’s van RIETEPIETZ
verslag met foto’s van MARJA-K
verslag met foto’s van CORRY
verslag met foto’s van MINOESJKA

Zing-Zo

Zing Zo; limerick op zondag
Schrijf jij ook een limerick? Geef mij dan je link dan zet ik je erbij
Zing jij ook mee met: MARJA & TREES & RIA

bzsept13

Hoera het is eindelijk zondag
waar menig logger naar uitzag
een dag naar de zoo
daar gaan we naar toe
morgen volgt vast nog wel een verslag.

Of misschien zelfs nog wel vanavond
lees je hoe de gids ons door ‘t park zond
van achter naar voor
wellicht binnendoor
binnen merken we niks van een koufront

De Bush en de Dessert bekijken
dat zal vast interessant blijken
wie weet wat we zien
en ontmoeten bovendien
we zullen de pret-top bereiken.

In onze groep vandaag drie heren
zij gaan met twaalf dames verkeren
Bastiaan, Ton, Henk
‘t komt goed, is wat ‘k denk,
want humor is niet af te leren.

Minoesjka, Truus, Riet, Daphne, Marja,
Trui, Corry, Hannie en Saskia
Karin, Geesje, ik
zing-zo gegrinnik
heb niemand vergeten zo hoera

De groep zal zich vast wel vermaken
en ook vele lachspieren raken
‘t wordt vast succesvol
door heel de dag lol,
écht zó leuk dat blog-kennismaken!!