Tulpen, tulpen en nog eens….

TULPEN!

Rond 8 uur stapten Daphne en ik vanochtend de auto in om even later mijn ‘maandagmeneer’ ook in te laten stappen waarna we de reis voortzetten richting Lisse want we hadden Keukenhof op de agenda voor vandaag. Het was zó lang geleden dat ik er geweest was dat ik me er geen voorstelling meer van kon maken, behalve dan dat wat ik ken van de geijkte foto’s die je op Google wel ziet. Onder begeleiding van donkere wolken en redelijk veel regenbuien reden we zo’n 2,5 uur om vervolgens voor de ingang te staan. We hadden dankzij de ANWB goedkopere kaartjes gescoord en verheugden ons op een mooie dag. Geheel terecht want dat werd het ook. We keken onze ogen uit, wat een kleurenpracht, zo indrukwekkend!

Er waren ook dieren te bewonderen….. toen ik deze foto maakte dacht ik nog… meer dan dit zal het wel niet zijn vandaag. Wat een vergissing bleek dat later in de dag. We moesten ons in de gekste houdingen vormen om de mooie bloemen te fotograferen zonder mensen erop. Het was zo verschrikkelijk megadruk dat dat haast een onmogelijke opgave bleek. Ook in de kinderboerderij was het erg druk met kleine mensjes en dieren in alle soorten en maten. En achter de kinderboerderij kregen we een verrassing. Een roofvogelshow. We genoten volop!

Aan het eind van de middag zochten we de auto weer op en togen we huiswaarts, wederom vergezeld van zeer dreigende luchten, met prachtige lichteffecten trouwens, die ik niet kon fotograferen omdat ik achter het stuur zat… veel regenbuien en jawel ook heel veel files waardoor we pas om kwart voor acht het huis weer binnenstapten.Mijn foto’s staan zoals gewoonlijk op MIJN PICASA. Daphne is haar foto’s aan het uploaden, zij heeft er zoals gebruikelijk vele meer dan ik, zodra ik haar Picasa-Link ook heb zal ik het aan dit bericht toevoegen.
Update 22-04-2014 De FOTO’s van DAPHNE

Zo lief!

Zing Zo (117); limerick op zondag sinds 29-01-2012

Schrijf jij ook een limerick?
Geef mij dan alsjeblieft je link zodat ik die erbij kan zetten….
Marja
Frederique
Frederique bij mij
Frederique bij Marja
Ria
Rietepietz bij Marja

zingzo200414

Een lentebries streelt zacht mijn oren,
mijn ogen laten zich bekoren,
door dit prachtig beeld,
dat echt nooit verveelt,
de natuur laat zich niet verstoren.

Dit meesje vloog constant af en aan,
en moest dus telkens heen en weer gaan,
hij vloog in en uit,
kwam terug met een buit,
dat hij alle keren moest afstaan.

In ‘t huisje werd keihard geploeterd,
nee er werd heus niet gecomputerd,
een nest werd gebouwd,
kroost, warm en vertrouwd.
Ontroerend, ik ben niet betoeterd!Omarm me

Zwijmelen op Zaterdag
- 75 ~~ 2.22
beluister meer ‘zwijmels’ bij MARJA

Ken je dat?

Het met ontroering luisteren naar een nummer dat je heel erg mooi vindt maar tegelijkertijd kippenvel op je huid voelend omdat je de uitvoerder vreselijk vindt? Onderstaand nummer is daar zo’n overduidelijk voorbeeld van. De originele uitvoerder roept niets positiefs in mij op om dat maar netjes te verwoorden. Gelukkig zijn er altijd artiesten die een mooi nummer coveren. Ook dit nummer is meermalen door diverse artiesten gecovered, mijn favoriete cover was al geruime tijd die van Simone Kleinsma maar sinds eergisteren staat die versie op de 2e plaats, verdrongen door de versie die uitgevoerd werd in The Passion dit jaar dat donderdagavond op tv uitgezonden werd. Als, al sinds jaar en dag, groot fan van Stanley Burleson kan ik natuurlijk niet anders dan het hier plaatsen. Ook omdat het in The Passion zat en dat qua tijd weer heel toepasselijk is.

Ik wens iedereen een heel fijn pasen!Onafhankelijk – Afhankelijk

Foto-Challenge Tegenstelling (162) sinds 24-03-2011.
Thema 18 t/m 25 april 2014

onafhankelijk-afhankelijk

Heb jij ook een leuke foto waarmee je mee wilt doen met deze uitdaging?
Voer dan hieronder je naam én de link naar je foto-logbericht in.

Mister Linky's Magical Widgets — Thumb-Linky widget will appear right here!
This preview will disappear when the widget is displayed on your site.
If this widget does not appear, click here to display it.

Thema nr. 163 : 25 t/m 01 mei 2014: droog-nat