6 W - 1 B

6w1b-173-Architectuur

Marion’s  ~ (sinds 21 februari 2013)  ~ 6 woorden in 1 beeld

Gestart op 16 april 2011 bij Joke

Thema  10 – 24 januari 2018 :  ARCHITECTUUR

 

Sommigen zijn ziende blind voor waarde!!!

 

20 gedachten over “6w1b-173-Architectuur

 1. Het is Godsgeklaagd dat de politiek geen duidelijke en concrete stappen neemt! Past typisch bij het kabinet-Rutte…De ruggengraat van een tuinslang.
  Knuffel ♥
  PS: ik ben blij dat ik weer normaal kan reageren bij je. Het kostte me een paar dagen geleden emmers doorzettingsvermogen (-: Voor jou doe ik natuurlijk alles ♥

  1. Ja nou en of…. het zal hen een zorg zijn want volgens hen is Nederland leeg boven Amersfoort en dus ruimte zat om van te profiteren en eigen zakken te vullen… die ‘enkele’ lijk die ze dan maken …ach wie boeit dat nou?

   Dat lag helaas niet aan mij maaar aan de provider, die nog steeds probblemen heeft overigens…

   haha lieffff smaaakkkkkkkkkkkk♥♥♥

  1. Ja dat klopt ook….er is jaren en jaren geleden al door diverse experts gewaarschuwd maar ja de hoge heren zagen alleen maar ‘geld binnenhalen’ …zij sloten de ogen voor de feiten en richtten zich op hun uitpuilende zakken

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫