6w-1b-Lenen

20

MARION – Lenen

Mijn auto? Nee Zoon, nooit weer!

lenen

20x Akkoorden op ~ Chords on 6w-1b-Lenen

 • Marion Driessen  schreef ~ wrote:

  Oh, goed zeg! En ik kan me voorstellen dat je de auto inderdaad nooit meer uitleent.

  • ♫ Mel☺dy ♫  schreef ~ wrote:

   Dank je wel Marion.
   Tja ach…. Ik kon het niet maar ik ken ouders die het wel deden.

 • Mirjam Kakelbont  schreef ~ wrote:

  Roos mag in december afrijden. Het zou geweldig zijn als ze meteen slaagt. Alleen al vanwege het geld ;-)
  En dan wil ze af en toe natuurlijk mijn autootje lenen. Ik vind het prima, maar diep van binnen houd ik mijn hart vast. De dagwaarde is maar 1500 euro, maar daar heb ik geen nieuwe voor…Nou ja, als Roos het maar kan navertellen!
  Liefs!

  • ♫ Mel☺dy ♫  schreef ~ wrote:

   Ik had de mijne net nieuw toen zoonlief door eigenwijs gedrag m behoorlijk aan barrels reed…. Toen was ik even niet blij. Maar ach… Fouten maken we allemaal toch

   Xxx

 • Hanny  schreef ~ wrote:

  Wat betreft de jongste zoon zal ik het ook nooit weer doen. De jongste dochter durf ik met een gerust hart de auto toe te vertrouwen.

  • ♫ Mel☺dy ♫  schreef ~ wrote:

   Kan me er iets bij voorstellen ;-)
   Ik heb mijn zoon de schade volledig laten betalen…en na verloop van enige tijd toch maar weer de auto gegund. Gelukkig is er nooit meer iets in die zin gebeurd en is hij een zeer verantwoordelijke chauffeur inmiddels, ondanks zijn jonge leeftijd.Hij lijkt niet op (de meeste van) zijn leeftijdsgenoten.

 • Rietepietz  schreef ~ wrote:

  Nou déze auto zal de zoon niet eens willen lenen;-)

 • klaproos  schreef ~ wrote:

  oei, dat ziet er ellendig uit,
  maar ik lees dat het enkel blikschade is, dan valt het alweer mee hé:-)

 • Dwarsbongel  schreef ~ wrote:

  Tja, mijn zoon had eerder een auto, dan ik een rijbewijs. Maar ik leen onze auto met en redelijk gerust hart uit aan zoon en dochter, laatst zelfs aan een vriend die met dochter kleinzoon van Schiphol haalde. Is allemaal goed gegaan.
  Maar nee, asjeblief, als het mis gaat zijn we de pineut en wordt het lopen… ;)

 • ♫ Mel☺dy ♫  schreef ~ wrote:

  ;-) Ik had mijn rijbewijs eerder dan mijn kinderen.
  Ik leen ‘m ook (weer) met een gerust hart uit aan zoonlief, ik weet hoe zijn rijstijl is, maar nadat hij de mijne (amper een week oud) behoorlijk aan gruzelementen reed heeft het wel even geduurd voor hij weer toestemming kreeg mijn auto mee te nemen.

  Lopen… ja….. is een optie he ;-)

 • Peter Bouchier  schreef ~ wrote:

  Verpletterend!

 • Marijn  schreef ~ wrote:

  Ik ben ook niet zo gek aan het uitlenen van mijn auto aan mijn zoon. Vooral niet, omdat hij nu zeven is.

  • ♫ Mel☺dy ♫  schreef ~ wrote:

   hahaha dat snap ik helemaal !!
   Mijn zoon wordt volgende week 24 dus tja dan is het een ander verhaal he

 • Peter de Lannoy  schreef ~ wrote:

  oeiiiiiii, tijd voor een leen-auto.

  • ♫ Mel☺dy ♫  schreef ~ wrote:

   Jahhh dat werd het toen wel een tijdje …..maar ja ik blijf nooit lang boos dus de ‘straf’ duurt ook nooit lang.

Ik 'beluister' graag jouw 'muziek' ~ I'dd love to 'listen' to your 'music'

CommentLuv badge

Xieje graag terug! ~ Love to see you again! All rights reserved by Melody Music 2003-2017