6w-1b-Fotografie

14

Marion

Een goed begin? Is ’t halve werk!!

6w1b-300915-fotografie

14x Akkoorden op ~ Chords on 6w-1b-Fotografie

 • Peter Bouchier  schreef ~ wrote:

  Ware woorden!

 • Edward McDunn  schreef ~ wrote:

  Helemaal mee eens hoor!

 • Kakel  schreef ~ wrote:

  Roos heeft ook zo’n rugzak. Van opa en oma gekregen omdat ze haar propedeuse gehaald heeft. Ze heeft er al veel plezier van gehad. Fijn, goeie spullen! Al heeft Roos minder fotolenzen dan jij, denk ik, maar dat is ook de leeftijd. Je hoort altijd dingen over te houden om te wensen ;-)
  Liefs en een knuffel

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Wat een lieve opa en oma….

   Veel fotografen maken de ‘fout’ om hun dure apparatuur in een goedkope tas te stoppen… gelukkig waren opa en oma wijzer en pikt Roos dat ook op, had ook niet anders verwacht natuurlijk ;-)

   Ik heb er 3… een gewone, een telelens en een macrolens (met die laatste kan ik niet overweg trouwens….) … en ja wensen heb ik zat, wil ik ook graag zo houden ;-) En ik ben nog steeds trots op mezelf dat ik voor deze tas en de inhoud elke euro zelf bij elkaar gespaard heb.

   { knuffel } -x-♥

   • Kakel  schreef ~ wrote:

    Roos heeft al de centjes die ze van m’n ouders gekregen heeft, apart gelegd. Van haar verjaardag, haar zakgeld (het is me een raadsel waarom me ouders dat geven, want ze hebben het geld zelf veel harder nodig…) en dat ze haar eerste jaar van het Erasmus gehaald heeft.
    Als je ergens voor moet sparen, waardeer je je spullen ook veel meer :-)
    Liefs xxx

    • Melody  schreef ~ wrote:

     Geweldig toch….. je hebt een meid om trots op te zijn. Er is maar weinig jeugd die ‘waardering’ kan voelen voor ‘kostbare’ dingen…

     -x-♥

 • Frederique  schreef ~ wrote:

  Mooie tas! Voor Hubbie is de tas net zo belangrijk als zijn foto-apparatuur. Hij is erg zuinig en sleept zijn camera overal mee naar toe. Geen Hubbie zonder camera.
  Hij heeft verschillende toestellen. Maar elk toestel is hem dierbaar.

  Liefs Frederique

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Ja hè, was een rib uit mijn spaarpotje maar ieder cent meer dan waard. Ik zou deze ook zeker aan iedereen aanbevelen.

   Dát snap ik natuurlijk helemaal ;-) Ik heb maar eentje, hoef geen 2e erbij…. in geval van nood doet de camera in mijn foon ook prima werk gelukkig.

   -x-♥

 • rietepietz  schreef ~ wrote:

  Oeps… je bent zwáár bewapend !!!!

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Grinnik ….dat lijkt maar zo hoor…… veel fotografen vinden dit a) niet genoeg en b) mijn camera is een ‘instap-model’ zoals men dat noemt…. er zijn er betere, zeggen velen, maar mij bevalt het prima en ik vind het genoeg ;-)

 • Marion Driessen  schreef ~ wrote:

  Daar gaat een fotografenhart sneller van kloppen. Mooi zeg. En ware woorden. :-)

  • Melody  schreef ~ wrote:

   moet haast wel want dat doet de mijne ook iedere keer dat ik m pak ;-)

   Dank je wel !!

Ik 'beluister' graag jouw 'muziek' ~ I'dd love to 'listen' to your 'music'

CommentLuv badge

Xieje graag terug! ~ Love to see you again! All rights reserved by Melody Music 2003-2017