6w-1b-Contact

6

Marion

Je blog verhuizen zonder? Niet mogelijk!

6w1b-19082015-contact

6x Akkoorden op ~ Chords on 6w-1b-Contact

 • Doldriest  schreef ~ wrote:

  Het ziet ernaar uit dat je de nodige problemen hebt gehad met de verhuizing. ;) Leve het contact!

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Echt wel! …..Dankzij hulp van een onbekende die op een noodkreet op fb reageerde is alles verhuisd en goed gekomen….. behalve dan dat alle afbeeldingen verloren zijn gegaan…. Maar alle teksten heb ik gelukkig wle trug.

 • Kakel  schreef ~ wrote:

  Lief dat iemand je geholpen heeft. Het verbaast me sowieso dat jij op je laptop nog hulp van iemand nodig hebt. Wat je allemaal tevoorschijn tovert op internet…
  Liefs en een knuffel

  • Melody  schreef ~ wrote:

   ;-) Zeker weten…

   Ik kan veel ja, gelukkig wel, wat dit betreft althans…. maar de buitenste achterkant van mijn blog , en blog uberhaupt, is toch wel een ander verhaal…. dat durf ik gewoonweg nog niet omdat ik mijn kennis nog niet voldoende acht

   -x-♥

 • Peter de Lannoy  schreef ~ wrote:

  mooie website, toepasselijke bijdrage ook !! leuk…

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Dank je wel Peter.

   Ja dat zeker, wat een monnikenwerk, alles herstellen, maar het einde is in zicht (gelukkig)

Ik 'beluister' graag jouw 'muziek' ~ I'dd love to 'listen' to your 'music'

CommentLuv badge

Xieje graag terug! ~ Love to see you again! All rights reserved by Melody Music 2003-2017