42x Akkoorden op ~ 1x Chords on “6 woorden in beeld”

  1. Haha ja, hij (en zijn vader) doen dit al weer een aantal jaartjes ondertussen, er staan hier al enkele prijzen inmiddels.

   Dank je wel.

    1. Is het volgens de heren en schoondochter ook….

     Het is overigens niet zo simpel als dat veel mensen denken…. het is niet een kwestie van pak een boog, leg een pijl erop en laat het los… Een boog kent vele instellingen en het goed/fout schieten heeft ook veel, zo niet alles, te maken met de trekkracht van de schutter.

   1. Ik zou een mailtje krijgen om te bevestigen maar die is met de postduif verstuurd geleuf ik. Dan is de vorige ook nog onderweg, die heb ik ook niet gehad. Maar goed, de aanhouder wint he? Hahaha ;-)

    1. haha ja Assen is ver vliegen met wind tegen ;-)

     Ik heb die ‘volg-widget’ die ik had verwijderd en een andere geplaatst, hoop dat deze wel goed werkt, wil je me dat nog even laten weten?

      1. Mijn reader herkent in ieder geval al jouw logjes. Dat is al een goed teken hihi. Dank je wel, super dat je dit voor mij wilde doen! Nu even een volgend logje afwachten om te zien oftie dat ook aangeeft ;-).

        1. Ja die indruk had ik al zo’n beetje, ben niet blonT meer he, voordeel van grijs zijn ;-)
         (en nee niet zoals de spreekwoordelijke muis maar eerder als die duif alleen dan
         met een hele goede bui)

  1. Dank je wel.

   Ja dat is ook zo, al scheelt het wel van welk materiaal je boog gemaakt is.
   De ‘lichtste’ zijn dan ook behoorlijk aan de prijs maar je hebt ruim de keus, afhankelijk van het budget dat je hebt.

  1. Jah dat gevoel heb ik er ook nog steeds bij hoor…. komt ook doordat je er verder weinig over hoort of ziet denk ik

   Ja ze vinden het alledrie nog steeds het mooiste om te doen dat er is

 1. Originele invulling van het thema Melody. :-)
  Heb het zelf ooit ook wel eens gedaan. Kan me herinneren dat ik soms een gemene terugslag kreeg van de pees. Auw! ;-)

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫