*2014·6 W - 1 B·OOG

6 woorden – 1 beeld – *Winkelen*

MARION

Moet dat??? Storing!!! (YES!!! stiekem blij!!!)

storing

16x Akkoorden op ~ Chords on “6 woorden – 1 beeld – *Winkelen*

  1. Er zijn zoveel speciale dagen. Je kunt ze niet allemaal onthouden. Ik doe zo min mogelijk mee. Ik zal de dagen maar niet noemen. Laat dit onderwerp maar in stilte voorbij gaan dan.

    1. Haha ja dat ook, al kan ik dat goed zonder zo’n maatregel…
      Waar ik blijer van wordt is dat t winkelen dan of beperkt wordt of helemaal niet doorgaat in het beste geval, wat voor mij dan t meest gewenste is. Ik hou niet van winkelen omdat ik niet de fysieke conditie heb en bovendien al die mensenmenigtes en vooral die kakofonie aan geluid niet kan verdragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge