Trips

50+

In november werd ik 50 en heb ik mijn verjaardag niet of nauwelijks gevierd vanwege diverse nare omstandigheden. Dit wilde ik inhalen en dus nodigde ik enige tijd geleden mijn dierbaarste vriendinnen uit voor een verrassingsdag. Helaas ontbraken er 3 vanwege vakantie in het buitenland en huwelijksvoorbereidingen. Met die 3 ga ik het dus nog eens overdoen, niet slecht want zo blijft er nog iets leuks in het vooruitzicht. Met de andere 3 was vandaag geboekt en volgepland, al wisten zij natuurlijk niet wat ik allemaal van plan was.
Vanochtend dus op tijd kwamen Petra, Joke en Anita gelijk na elkaar binnen vallen. Na eerst koffie met gebak stapten we de auto in en togen we naar Leeuwarden, naar Aqua-Zoo. Daar gingen we na aankomst eerst weer aan de koffie en toen het park in. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind en bleef het de hele tijd droog. Op ons gemakkie liepen we het park door en toen we aan het eind waren hebben we heerlijk geluncht waarna we het ‘binnen’-gedeelte hebben bewonderd. Tegen drieën stapten we weer de auto in en togen we huiswaarts.
Joop is gisteren begonnen met onze ‘omtover-plannen’ voor de woonkamer en bij thuiskomst zagen we al een heel verschil met hoe het was toen we vertrokken. De woonkamer is momenteel 1 grote puinhoop maar als het allemaal klaar is wordt het ongetwijfeld prachtig en helemaal naar onze zin. Daar komen later nog wel foto’s van.

14 gedachten over “50+

 1. Nou zo te horen en te zien hebben jullie genoten. De laatste verjaardag die wij vierden was van Juan bijna 4 jaar geleden
  Dit jaar heb ik wel een plannetje voor een feestje. Maar dat heeft meer met een boek te maken dat ik dit jaar wil publiceren.

  1. Ja asoluut….en we waren er (achteraf) kennelijk ook allemaal even aan toe
   dus kwam het goed uit!

   Plannetjes maken is zo leuk!

 2. Verjaardagen zijn toch ook niet bedoeld om in huiselijke kring te vieren ;-)
  Het belangrijkste is dát je iets te vieren hebt en waar doet er niet toe.
  Wat een scherpe foto’s! Van de vogels kun je je haren/veren tellen
  Liefs Kakel

  1. Nou, misschien niet nee, ik doe/deed nooit anders, maar vandaag is wel voor herhaling geeigend ;-)
   Dat klopt dan weer wel altijd.

   Dank je wel -x-♥

 3. Wat een leuk idee, en ik denk dat 2x een groepje van , bij elkaar, 4 overzichtelijker is dan in één keer met 7 op stap.
  Die laatste vogel schaamt zich te pletter zou ik bijna denken , wát een prachtig rode kop!

 4. Alsnog van harte gefeliciteerd, Melody! Ik bereikte die schone leeftijd gisteren hehehe.
  Je foto’s zijn erg mooi zeg, ik ben blij dat je zo’n leuke dag had.
  Liefs,
  Marion
  x

 5. Hé, die bovenste herken ik van Artis.
  Ik ben blij dat jullie zo genoten hebben Melody en hoop dat we woensdag ook redelijk weer hebben. :-)

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫