30 dagen ~ 28

4

28: Vijf leuke YouTube-Filmpjes

30-day-blog-challenge-nl-1

 

1) Mijn all-time-favorite….

2) Kreeg ik van Niels ooit…

3) / 4) / 5) :
Filmpjes zijn er ontelbaar maar het lukt mij niet 5 te vinden die ik noemenswaardig vind… natuurlijk kan ik wel iets kiezen in mijn brede smaak maar dat betreft dan allemaal muziek en niet zozeer hoe iets gefilmd is dat het de moeite waard maakt… Kortom, ik geef jullie er 2 want meer heb ik gewoonweg niet…

4x Akkoorden op ~ Chords on 30 dagen ~ 28

 • Rietepietz  schreef ~ wrote:

  Inderdaad allebei geweldig, ik zou ze natuurlijk aanvullen met filmpjes van m’n heerlijke achterkleinkinderen;-)
  Rietepietz componeerde ~ composed nog meer donkerMy Profile

  • Melody  schreef ~ wrote:

   ;-)

   Dat zou kunnen maar dan zou het niet meer ‘mijn’ invulling van de opdracht zijn ;-)

   Ik heb ze nog niet dus wie weet doe ik tegen die tijd deze opdracht nog wel een keertje
   Melody componeerde ~ composed 5 ~ CMy Profile

 • Kati  schreef ~ wrote:

  Ik moet ook even zoeken nog hoor.. Ik weet ze vast wel maar ik zie er vaak zoveel dat ik t allemaal niet meer bij kan houden! ;)
  Kati componeerde ~ composed 30 Dagen Blog Challenge dag 27My Profile

  • Melody  schreef ~ wrote:

   haha geeft toch niks…. ja klopt wel, ’t internet staat er vol mee… maar ik vind maar heel weinig echt bijzonder…. dus favoriet noemen zal ik ze niet snel….. een liedje kan dat wel zijn maar t filmpje is vaak niet iets aparts…
   Melody componeerde ~ composed 19 ~ OMy Profile

Ik 'beluister' graag jouw 'muziek' ~ I'dd love to 'listen' to your 'music'

CommentLuv badge

Xieje graag terug! ~ Love to see you again! All rights reserved by Melody Music 2003-2017