*2016·MOND·Stokjes

30 dagen ~ 22

Sociale media en ik….

30-day-blog-challenge-nl-1

Daar kan ik kort over zijn… doe ik niet (meer) aan.  Ik ergerde me er alleen maar aan, het plezier dat ik eraan had werd steeds kleiner en dus ben ik ermee gestopt. Afgelopen voorjaar al en ik mis het nog steeds niet, integendeel het geeft een hoop meer rust!

8x Akkoorden op ~ Chords on “30 dagen ~ 22

  1. FB, twitter, instagram, google+, appen, ik doe er niet aan.
    Sommige mensen in mijn omgeving vinden dat ik achterloop. Jammer dan, maar ik zit echt niet te wachten op andermans foto’s en flauwekul berichtjes. Als het serieus is weet iedereen mij heus wel te vinden en omgekeerd ook.
    Ferrara componeerde ~ composed TegenstellingMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge