30 dagen ~ 13

30-day-blog-challenge-nl-1Mijn favoriete film:

Beide trilogieën van Peter Jackson : 1) The Lord of the Rings & 2) The Hobbit

6x Akkoorden op - Chords on “30 dagen ~ 13

 1. Yes, ik heb weer overzicht. *Slaakt zucht van verlichting…*
  Kan me helemaal vinden je keuze van je films. Alhoewel ik tóch liever de boeken lees. Deze reeks films zijn wel bijzonder knap gemaakt. Bij Gandalf had ik precies hetzelfde hoofd in gedachten als Ian McKellen heeft. Staat er een beetje raar, maar je begrijpt wat ik bedoel. Alleen Gollem had ik niet kunnen bedenken (-:
  Dikke knuffel
  Kakel componeerde ~ composed PaaldansenMy Profile

  • ;-)

   als ik moet kiezen dan de films….

   haha ja klopt….. nee weinigen hadden dat…. Peter had wel een idee maar Andy Serkis perfectioneerde dat helemaal vooraf en zijn uitwerking is subliem gebleken.

   knufffeell terug
   Melody componeerde ~ composed 5 ~ A – 3 oktMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge