25-67-21

xannig210216

Xander en Nigel in hun pose bij de laatste akkoorden van :

Nog 3 keer…. vanavond Deventer, woensdag Zwolle en donderdag dan Heerenveen. En dan is het over, uit en voorbij, zeker waar het dit nummer betreft omdat het niet op de cd is meegenomen, tot mijn grote spijt natuurlijk. Ondanks dat elk seizoen een dubbel cd oplevert mist er altijd wel een aantal nummers. Dat bewijst maar eens weer hoeveel muziekstukken in een Jeans-sausje gegoten en vervolgens uitgevoerd worden, meer dus dan op 2 cd’s past.Eind van de middag haal ik Niels op ipv Anita en tuffen we naar Deventer. Waar ik ook nog een keer mag genieten van de misteryguest Ellen Evers.
Deze avond de inhalende voorstelling van 4 februari die om technische reden gecanceld werd.

Zo intens mogelijk weer mijn Jeans-a-mientjes oppikken en genieten want ja het einde nadert rap. Nog 3x dus genieten van Nigel en zijn 7 companen, beter gezegd; Nigel en Naidjim en hun 5 companen… samen met de band en crew natuurlijk. Na donderdag zie ik Nigel en Naidjim niet terug in Jeans, maar ik ga ze zeker proberen op te zoeken in hun volgende producties.

Ik kijk met heel veel plezier alweer uit naar het volgend seizoen. Jeans-26 MAGIC want daarin zie ik de 5 bandleden terug maar uiteraard ook Florens, Xander, Manon, Deborah, Kimberly en Sarah. Wat mij betreft had deze keer geen wisseling hoeven plaatsvinden overigens want ik vond deze 8 bij elkaar helemaal top. De band kent al een paar seizoenen deze samenstelling en ook daar ben ik blij mee, fijn dat daar geen wisselingen plaats vinden. Wat ik bovendien ook fijn vind is dat de companymanager mee gaat het nieuwe seizoen in, dus ook Heidi zien we in september terug. En ja, hoe verder…
dat is totaal onbekend op dit moment, dat gaan we dus wel weer beleven….

Tags:  

8x Akkoorden op ~ Chords on 25-67-21

 • ria  schreef ~ wrote:

  Geniet er maar fijn van
  Liefs, Ria
  ria componeerde ~ composed Zing – Zo – andersMy Profile

 • Kakel  schreef ~ wrote:

  Ik wens je toe dat de laatste drie voorstellingen voor je gevoel uuuuren duren! En daarna koester je de herinneringen ♥
  Toi toi lieverd
  Kakel componeerde ~ composed IntiemMy Profile

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Dank je wel schat. Dat zou ik ook wel willen maar helaas werkt dat nooit zo he…. maar geeft niet, we weten hoe het werkt.
   De herinneringen neemt niemand me af, dat scheelt ;-)

   -x-♥
   Melody componeerde ~ composed 25-67-21My Profile

 • Minoesjka  schreef ~ wrote:

  Ja, jammer hé dat aan alle leuke dingen ook een eind zit …… ga nog even goed genieten van de laatste voorstellingen.
  Minoesjka componeerde ~ composed #Happy – 6My Profile

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Ja inderdaad…. maar anderzijds, hoort dat ook zo…. de weg vrijmaken voor iets nieuws…

   Dat ga ik zeker doen !!
   Melody componeerde ~ composed Zoet-ZuurMy Profile

 • Rietepietz  schreef ~ wrote:

  Eigenlijk maar gelukkig dat dit nummer er niet bij stond op de CD, Niemand brengt dit nummer beter dan Nina zélf.
  Rietepietz componeerde ~ composed “goede buren”My Profile

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Dat ben ik (uiteraard) niet met je eens ;-)

   Wat zou ik je graag de jeans-versie laten ‘voelen’
   Melody componeerde ~ composed Zoet-ZuurMy Profile

Ik 'beluister' graag jouw 'muziek' ~ I'dd love to 'listen' to your 'music'

CommentLuv badge

Xieje graag terug! ~ Love to see you again! All rights reserved by Melody Music 2003-2017