Jeans

25-10- 3-dubbele verrassing !

Verrassing 1:
Onderweg woensdagmiddag in de auto naar Hoorn naar de voorstelling van Jeans aldaar kreeg ik een appje van Edwin… met de tekst: “FILMPJE!!!”
Huldiging Suri-Sint
Helemaal geweldig natuurlijk, ik had al foto’s gekregen maar nu dus ook op film te zien hoe hij gehuldigd werd, zoals ik HIER al beschreef.

Verrassing 2:
Eenmaal in het theater sprak ik in de pauze Wil Schilder, de producente. Zij vertelde mij dat de jubileumshow, die Daphne en ik zagen op 25 september in het Beatrix te Utrecht, herhaald gaat worden. Maandag 29 februari dus en wel in theater De Lampegiet in Veenendaal. Ik hoef jullie vast niet te vertellen wat ik donderdagmiddag ga doen zodra ik thuis ben? Juist ja, bellen en kaarten bestellen natuurlijk *glimlach*. Nu alleen nog ff bedenken wie ik die avond mee zal nemen…. zal wel moeilijk worden bij de weinig gegadigden denk ik zo *grinnik* .

Verrassing 3:
De show was, zoals altijd, natuurlijk weer geweldig. Daphne en ik genoten volop, het was voor haar de 1e keer dat zij de officiële show van dit seizoen zag. De mysterie-guest zou Brigitte Nijman zijn, daarom had ik ook kaartjes voor deze voorstelling geboekt maar zij meldde mij eerder in de middag al dat ze er niet zou zijn omdat ze ziek was geworden. In plaats van haar zou Eileen Schilder dan optreden, ook helemaal niets mis mee !
De 3e verrassing was dat ik, zittende op rij 1, goed zicht had op ‘tussen de coulissen’ en terwijl Eileen zich stond uit te leven… en Bennie haar levenspartner, achter haar hetzelfde deed… stond Patrick tussen de coulissen met de bijna-(donderdag-dus) jarige Vajèn op de arm. Dit prachtige meiske is nu (donderdag) 2 en het was een ontroerend gezicht te zien hoe dat hummeltje straalde en haar uiterste best deed om al zwaaiende mama’s aandacht te trekken, wat een “mooie-kers-op-mijn-Jeanstaart-van-vanavond”.

3 verrassingen die ik niet zag aankomen en die daarom des te waardevoller werden!
Op naar bed… proberen te slapen…en dan ergens in de middag weer de auto in, op weg naar Bergen op Zoom, Jeans met Edwin!

10 gedachten over “25-10- 3-dubbele verrassing !

 1. Je crosst weer wat af, heerlijk!
  Ik zou best mee willen naar Veenendaal, alleen wil ik dus niet op rij 1 :-(
  Genieten weer hoor vanavond en alle andere voorstellingen die je nog gaat doen! X

  1. Jaaaaaaa inderdaad, zaligggggggggggg

   Eh tja… en ik wil dat pertinent wel ;-)
   So wie so altijd dus zeker bij een speciale show zoals deze.

   Ga ik zeker doen !! Zo meteen lekker naar Bergen op Zoom ;-)

   xxx

  1. ja inderdaad en vooral vandaag was dat toch best wel heel erg heftig… maar goed voor Jeans heb ik dat natuurlijk zo wie zo wel over en voor Edwin helemaal natuurlijk zoals vanavond

   -x-♥

   Ja inderdaad, ik wil elke dag wel ;-)

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫