25-10 & 25-11

 

jeans25

Woensdagmiddag… Zo meteen de auto in en westwaarts op weg naar Hoorn met Daphne  voor de voorstelling van Jeans in Schouwburg Het Park. Was ik me al weken aan het verheugen op de mysterie-guest van deze avond, Brigitte Nijman meldde ze me vanmiddag dat ze er helaas niet bij zal zijn omdat ze ziek is. amper een geluid kan voortbrengen dus niet zal kunnen optreden vanavond. Eileen Schilder vervangt haar vanavond.

Brigitte ~ ~ ~ ~ ~ Eileen

Lieve, lieve Bri van harte beterschap !! Je cadeautjes laat ik thuis, krijg je wel in Rotterdag x.♥.x

Morgenmiddag dan vertrek ik op zekere tijd weer naar het zuiden en mijn einddoel is dan Bergen op Zoom, theater De Maagd. Zoals ik hier al beschreef boekte ik deze voorstelling pas eergisteren bij toen Edwin mij liet weten die avond de mysterie-guest te zijn omdat hij Sophia Wezer vervangt. Hoe blij was ik dat ik nog kaartjes op rij 1 kon bemachtigen!

Sophia ~ ~ ~ ~ ~ Edwin 

De voorstelling van Jeans in theater De Maagd te Bergen op Zoom bezoek ik samen met Liesbeth. Alhoewel het in dezelfde provincie ligt als waar zij woont haal ik haar niet op, de omweg is te groot. Gelukkig heeft zij, in tegenstelling tot ondergetekende, totaal geen problemen met het reizen met het openbaar vervoer.

2 avonden feest dus… en zonder in detail te treden, kan ik alleen maar beamen dat ik er aan toe ben, want zo happy ben ik momenteel niet helaas. Het tellen van ‘zegeningen’ doe ik veelvuldig en ook heel bewust maar soms is dat eenvoudigweg niet genoeg. Wat ben ik blij met Jeans, zeker in deze maand… nog een week te gaan … enorm lange dagen en vooral lange nachten omdat Klaas Vaak mij blijkbaar elk jaar om deze tijd niet te wonen weet. Maar goed dat ‘opgeven’ geen optie meer voor me is en ik naast Jeans ook nog enkele mensen om me heen heb staan die altijd bereid zijn hun handen uit te steken om mij overeind te helpen als ik weer eens omgekukeld dan wel neergemept bent. (ja ik weet ook…dat ik het zelf laat gebeuren, zo bewust ben ik daar dan wel weer van maar soms heb ik gewoonweg ‘de kracht even niet voor’ om staande te blijven als iets mij ‘belaagt en opjaagt’.

8x Akkoorden op ~ Chords on 25-10 & 25-11

Ik 'beluister' graag jouw 'muziek' ~ I'd love to 'listen' to your 'music'

CommentLuv badge

~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ Xieje graag terug! ~ Love to see you again! All rights reserved by Melody Music 2003-2018 ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~